Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

insule ecologice
Categorie: Administraţie
  • La Ploiești a fost pregătit un proiect de peste două milioane de euro privind achiziționarea, prin PNRR, a 198 de insule ecologice digitalizate.
  • Acestea vor fi amplasate în special în zonele de blocuri și vor fi dotate cu echipamente care să permită depozitarea deșeurilor doar pe baza unei cartele. Ele vor permise colectarea gunoiului pe cinci categorii.
  • Depunerea proiectului va fi discutată, astăzi, de Consiliul Local Ploiești.

Proiectul privind cumpărarea de insule ecologice digitalizate va fi depus prin PNRR, dacă va exista aprobarea în acest sens a Consiliului Local Ploiești. Municipalitatea intenționează să atragă finanțare de până la 11,6 milioane de lei, inclusiv TVA, prin PNRR, pentru a cumpăra aproape 200 de astfel de containere, care să înclouiască în mare parte platformele de gunoi existente.

“Obiectivul general al proiectului este reprezentat de înființarea, operaționalizarea și dotarea cu 198 de insule ecologice digitalizate tip 1 – insulă ecologică supraterană încasetată cu 5 containere de câte 1,1 metri cubi (mc) pentru toate cele 5 fracții în vederea accelerării procesului de extindere și modernizare a sistemelor de gestionare a deșeurilor în Municipiul Ploiești, cu accent pe colectarea separată”, precizează nota de fundamentare care face referie la un „sistem modern de colectare selectivă a deșeurilor pe cinci fracții, pentru următoarele fluxuri de deșeuri colectate separat: deșeuri de hârtie și carton, deșeuri de plastic și metal, deșeuri de sticlă, deșeuri biodegradabile, deșeuri reziduale”.

Insule ecologice pe bază de cartelă, pentru colectarea selectivă, la Ploiești

Nota de fundamentare atașată proiectului care va fi discutat, joi, de Consiliul Local Ploiești mai menționează că“insulele ecologice sunt compuse dintr-un ansamblu de containere pentru colectare separată a deșeurilor, subterane, protejate anti-vandalism și împotriva accesului neautorizat, dotate cu acces digitalizat pentr persoanele fizice arondate, modul GSM pentru transmisie date, bază de date privind beneficiarii serviciului. Vor fi colectate astfel informații privind volumele și tipurile de deșeurile colectate și persoanele care introduc deșeuri în containere”.

Implementarea proiectului ar urma să fie finalizată la 31 decembrie 2024.

VEZI ȘI: Ploieștiul poate obține aproape 5,6 milioane de euro pentru un centru integrat de colectare a deșeurilor

Foto ilustrație (sursa: eurosalub.ro)

 

Back To Top