Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Bucov proiect wc
Categorie: Administraţie
  • Aleșii locali ploieșteni vor supune dezbaterii, în ședința de marți, un proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și a studiului de fezabilitate pentru un obiectiv care ar urma să fie construit în Parcul “Constantin Stere” de la Bucov.
  • Investiția de peste 45.000 de euro, cu tot cu TVA, se referă la realizarea unui grup sanitar în zona “Plajă”.

Documentația pentru obiectivul “WC Plajă” se referă la două scenarii posibile în zona Parcul Bucov. Unul propune amplasarea unei toalete publice “inteligente”, dotate cu sisteme de autocurățare, anti-vandalizare, dar și cu pereți și podea cu rezistență la graffiti. Al doilea, de altfel preferat datorită costurilor mai reduse pe care le implică, propune realizarea unei construcții compacte, din zidărie, cu fundație de beton, care va fi dotată cu obiecte sanitare “standard, de calitate medie”.

Costurile sunt estimate la 229.885 lei, cu TVA Inclus, urmând să fie acoperite din surse proprii ale Administrației Parcului “Constantin Stere” de la Bucov, iar termenul de realizare este de 6 luni.

Proiectul a mai fost inclus pe ordinea de zi și la ședința CL de la finalul lunii iulie, însă nu a fost adoptat.

VEZI ȘI: Ploieștiul vrea să cumpere, prin PNRR, 198 de insule ecologice digitalizate

 

Back To Top