Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Consilierii locali ploieșteni vor discuta, în ședința de marți după-amiază, varianta ca patinoarul de la Sala Sporturilor să fie dat în administrare Clubului Sportiv Municipal Ploiești.
  • Primăria Ploiești a redobândit obiectivul în 2021, după ani în șir de neînțelegeri și litigii cu societatea care îl primise în concesiune în 2003.

În administrarea CSM Ploiești ar urma să treacă patinoarul de 1.812 mp, tribuna și un teren de peste 4.600 mp.

Terenul de aproape 10.000 de metri pătraţi, cu tot cu patinoarul şi instalaţiile propiu-zise, a fost dat în concesiunea unei firme private în toamna lui 2003. La câţiva ani distanţă, Primăria a reclamat că societatea în cauză nu şi-a onorat obligaţiile asumate privind modernizarea bazei sportive, în timp ce reprezentanţii societăţii încercau să argumenteze că unele din cerinţe nu erau fezabile. Disputa a ajuns în instanţă şi, după o foarte lungă perioadă, autorităţile ploieştene au anunţat acum că au avut câştig de cauză.

Primăria Ploieşti a redobândit oficial patinoarul de lângă Sala Sporturilor "Olimpia" acum aproximativ doi ani, în februarie 2021 – în baza unei hotărâri judecătorești - fiind evacuată firma care l-a avut în concesiune timp de aproape două decenii.

Ultimul sezon în care a funcționat Patinoarul Olimpia a fost iarna 2019-2020.

De câțiva ani, Ploieștiul mai are un patinoar, tot descoperit, amenajat pe timpul iernii în Parcul Municipal Vest. Spre deosebire de acesta, cel de la Sala Sporturilor era mai tot timpul plin, în sezonul rece, având în vedere că accesul era mai ușor decât la patinoarul din parcul aflat la marginea orașului.

CSM Ploiești mai are în administrare Bazinul “Vega”, Stadionul „Ilie Oană”, Complexul Hipodrom, sălile de sport „Doroftei” și „Olimpia”, Liceul „Ludovic Mrazek” și Baza Sportivă „Teleajen”.

VEZI ȘI: Sentință definitivă: Vivi Răchită, consilierul personal al primarului Volosevici, a fost angajat ilegal la CSM Ploiești

Foto: Facebook/ Patinoarul Olimpia

Back To Top