Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

primaria râfov
Categorie: Administraţie
  • Comuna ar urma să primească un sprijin de 225.000 de lei pentru derularea lucrărilor la căminul cultural din satul Mălăiești.

Sumele vor fi alocate în baza unui parteneriat între CJ Prahova și administrația locală din Râfov, acord ce face obiectul unei hotărâri de Consiliu Local. Instituția intenționează să aloce 225.000 de lei pentru refacere, împrejmuire, modernizare și dotare la Căminul Cultural Mălăiești.

În cadrul aceluiași proiect mai sunt prevăzute alocări pentru obiective din localitățile Cerașu și Plopu.

VEZI ȘI: O nouă investiție, estimată la peste 4 milioane de lei, pentru rețeaua de distribuție a energiei electrice din Râfov

“Obiectivele propuse reprezintă priorităţi ale administraţiei judeţului şi ale administraţiilor locale şi au ca scop îmbunătăţirea infrastructurii și a serviciilor de apă și canalizare, a serviciilor sociale pentru populație și a creșterii funcționalității instituțiilor de învățământ” se arată în referatul de aprobare care însoțește proiectul.

Back To Top