Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Tarifele la Parcul Memorial „Constantin Stere” de la Bucov vor fi majorate, potrivit unui proiect aflat, marți, pe ordinea de zi a Consiliului Local Ploiești.
  • Tariful propus pentru intrarea la Grădina Zoologică este de 8 lei pentru copiii cu vârsta de 5 - 14 ani, 15 lei pentru copiii cu vârsta mai mare de 14 ani și pentru adulți, în timp ce taxa de parcare propusă este 12 lei/auto/zi.
  • Pentru capturarea câinilor din afara localităților se propune o taxă de 350 de lei/exemplar.

 Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Ploiești, programată marți, începând cu ora 14.00, figurează un proiect de hotărâre prin care se propun noi tarife la Parcul Memorial „Constantin Stere” din Ploiești.

Citește și: SPFL Ploiești va informa contribuabilii,prin SMS, înaintea emiterii somațiilor și a titlurilor executorii

Proiectul de hotărâre prevede că tariful propus pentru accesul la Grădina Zoloogică să fie de 15 lei pentru copiii cu vârsta de peste 14 ani și pentru adulți, în timp ce pentru accesul copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani taxa propusă este de 8 lei.

Totodată, pentru accesul la Grădina Zoologică va exista un bilet familial al cărui cost propus este de 25 de lei pentru un adult și doi copii cu vârsta între 5 și 14 ani și de 350 de lei în cazul a doi adulți și doi copii (cu vârsta de 5 - 14 ani). Pentru grupurile organizate, formate din pensinari cu vârsta de peste 65 de ani, elevi și studenți taxa de intrare la Grădina Zoologică propusă este de 8 lei/persoană, în timp ce pentru grupurile formate din adulți se propune un tarif de 13 lei/persoană.

Tarif mai mare va fi, dacă proiectul de hotărâre este aprobat, și pentru parcarea auto, propunerea fiind de 12 lei/auto/zi pentru autovehicule și microbuze, în timp ce pentru autobuze și autocare se propune o taxă de 15 lei/auto/zi. Proiectul mai prevede majorarea tarifului pentru capturarea câinilor fără stăpân din afara localității, respectiv 350 de lei/exemplar, tarif care include cheltuielile cu tranchilizarea, transportul, cazarea și pentru manoperele veterinare.

 

 

 

 

Back To Top