Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

canalizare mitică apostol stație epurare
Categorie: Administraţie
  • Marți au început, la Ploiești, procedurile pentru exproprierea unui teren de 1.000 mp pe care ar urma să fie construită o microstație de epurare.
  • Realizarea acestui obiectiv este soluția aleasă acum două luni, pentru rezolvarea problemei canalizării, în cartierul Mitică Apostol.

Municipalitatea a informat, marți, într-un comunicat de presă, că “se expropriază imobilul T44 A638/10, în suprafață de 1.000 mp, situat in Municipiul Ploiești, județul Prahova, aflat pe coridorul de expropriere menționat la articolul 1 din Hotărârea Consiliului Local nr. 340/29.07.2022 privind aprobarea declanșării Procedurii de expropriere a imobilului-teren proprietate privată, situat pe amplasamentul lucrării de utilitate publică de interes local «Realizare microstație de epurare Cartier Mitică Apostol, Municipiul Ploiești, Jud. Prahova”.

Microstația de epurare implică o investiție de aproximativ 7,5 milioane de lei, față de aproape 12,8 milioane lei, cât ar costa, estimativ, realizarea unui colector care să deverseze apele uzate menajere din această zonă în rețeaua de canalizare existentă, a municipiului Ploiești. Autoritățile au renunțat la această a doua variantă din cauza costurilor ridicate și pentru că ar fi implicat subtraversarea unor conducte de apă, conducte de transport țiței, subtraversarea DN1A și a unor linii de cale ferată.

VEZI ȘI: Microstația de epurare, soluția preferată pentru canalizarea din Mitică Apostol

Back To Top