Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cet brazi
Categorie: Administraţie
  • Un proiect privind sistemul de producere, transport și distribuție energie termică și apă caldă a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței CJ Prahova din această după-amiază.
  • Aleșii județeni vor dezbate trecerea bunurilor din domeniul public al Județului Prahova în domeniul public al Municipiului Ploiești.
  • Este vorba, în principal, despre transferul CET Brazi către municipalitate.

Proiectul privind transferul CET Brazi prevede că “se aprobă trecerea bunurilor necesare asigurării serviciului de producere, transport si distribuție energie termică și apă caldă, din domeniul public al Județului Prahova în domeniul public al Municipiului Ploiești, conform anexei nr.1 care face parte integrată din prezenta hotărâre”.

Predarea – preluarea bunurilor, a mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar se va face pe bază de protocol încheiat între părți.

Comisia de predare-primire va fi constituită prin dispoziție a președintelui CJ Prahova.

VEZI ȘI: Ședință extraordinară a Consiliului Local Ploiești pe tema termiei orașului. Vot pentru trecerea CET Brazi la municipalitate

“Având în vedere că aceste bunuri sunt necesare pentru producerea transportul agentului termic și a apei calde destinate locuitorilor municipiului Ploiești, propunem încetarea uzului și interesului public județean a bunurilor respective și transmiterea acestora din domeniul public al județului Prahova în domeniul public al municipiului Ploiești, inclusiv cu toate mijloacele fixe si obiectele de inventar necesare funcționării SACET” se arată în referatul de aprobare care însoțește proiectul publicat spre consultare publică AICI.

Back To Top