Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sfinxul și babele
Categorie: Administraţie
  • Curtea de Apel Pitești a pronunțat hotărârea definitivă în procesul privind stabilirea hotarului dintre Prahova și Dâmbovița.
  • Președintele Consiliului Județean Dâmbovița: “Sfinxul și Babele din Bucegi aparțin județului Dâmbovița. Problema teritorială asupra celor două monumente a fost tranșată fără a mai lăsa loc de interpretări. Disputa dintre județul nostru și Prahova se închide definitiv”.

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, susține, într-o postare pe Facebook, că decizia de miercuri a instanței, care este definitivă, hotărăște că Sfinxul și Babele sunt pe teritoriul comunei dâmbovițene Moroeni, și nu în Prahova: “Victorie pentru Dâmbovița! După ani întregi de procese, mă bucur să vă anunț că Sfinxul și Babele din Bucegi aparțin județului Dâmbovița! Problema teritorială asupra celor două monumente,  care se află pe raza comunei Moroeni, a fost tranșată astăzi fără a mai lăsa loc de interpretări. Disputa dintre județul nostru și Prahova se închide astăzi! Definitiv!”

Hotărârea Curții de Apel Pitești menține decizia instanței de fond care, în noiembrie 2021, a decis că “stabileşte limita hotarului administrativ ce separă cele două unităţi administrativ-teritoriale pârâte, Comuna Moroeni şi Oraşul Buşteni, pe amplasamentul indicat în Planul de situaţie cu stabilirea tronsonului linie de graniţă prin măsurători în varianta 1, depus la fila 67, vol. IV, dosar Tribunalul Dâmboviţa, avizat de către OCPI Dâmboviţa, ce constituie anexă la raportul de expertiză tehnică judiciară în specialitatea topografie, întocmit în cauză de expert Guiu Aurel. Admite cerere de intervenţie accesorie în interesul reclamantului formulată de Judeţul Dâmboviţa, reprezentat prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de intervenţie accesorie în interesul pârâtului Oraşul Buşteni, formulată de Judeţul Prahova, reprezentat prin Consiliul Judeţean Prahova. Ia act că reclamantul Prefectul Judeţului Dâmboviţa nu a solicitat cheltuieli de judecată. Ia act că pârâta Comuna Moroeni şi-a rezervat dreptul de solicita cheltuieli de judecată pe cale separată. Respinge, ca neîntemeiată, cererea intervenientului accesoriu Judeţul Dâmboviţa, reprezentat prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, de acordare în cauză a cheltuielilor de judecată.”

VEZI ȘI: Prahova a pierdut Sfinxul și Babele! Tribunalul Vâlcea a decis în favoarea județului Dâmbovița

La momentul respective, Prefectura Prahova a transmis un punct de vedere în care susținea la rândul său că “limita teritorială între cele două localități din județe diferite nu schimbă ceea ce este deja stabilit prin Hotărârea de Guvern nr. 1359/2001, care atestă apartenența celor două monumente naturale la domeniul public al județului Prahova, respectiv al orașului Bușteni”, iar “indiferent de rezultatul final al procesului, monumentele naturale Babele și Sfinx sunt şi rămân în domeniul public al orașului Bușteni.”

VEZI ȘI: Și Prahova susține că Babele și Sfinxul sunt pe teritoriul său

Foto: Facebook / Corneliu Ștefan

Back To Top