Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

adi termo prahova sedinta cj
Categorie: Administraţie
  • Consilierii județeni vor vota, în această după-amiază, cu privire la acordarea unui mandat special reprezentanților Județului Prahova în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Termo Prahova”.
  • Aceasta este următoarea etapă pentru dizolvarea și lichidarea Asociației.

“Se acordă mandat special reprezentanților Județului Prahova în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Termo Prahova să voteze dizolvarea și lichidarea Asociației, precum și stabilirea destinației bunurilor rămase după lichidare” prevede ultimul proiect de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței CJ Prahova din această după-amiază.

“Prin adresa nr. 211/21892/23.09.2022 a societății Romcapital Invest S.A., pe baza analizei multicriteriale a impactului acestei decizii asupra studiului de oportunitate, a rezultat că modalitatea optimă de gestiune a serviciului public de alimentare cu energie termică produsă în mod centralizat este similară opțiunii 2, respectiv Societate reglementată de Legea nr.31/1990”, explică raportul atașat proiectului.

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară de utilităţi publice pentru serviciul de producere, transport, distribuţie şi furnizare de energie termică în sistem centralizat ”Termo Prahova” a fost înființată având ca obiectiv general cooperarea unităților administrativ-teritoriale care o compun în scopul înfiinţării, organizării, reglementării, finanţării, exploatării, monitorizării şi gestionării în comun a serviciului de producere, transport, distribuţie şi furnizare de energie termică în sistem centralizat pe raza de competenţă a unităţii administrativ-teritoriale Municipiul Ploieşti, precum şi realizarea în comun a unor proiecte de investiţii publice de interes zonal, destinate înfiinţării, modernizării şi/sau dezvoltării, după caz, a sistemelor de utilităţi publice aferente “Serviciului” pe baza Strategiei de dezvoltare a acestuia, în Municipiul Ploieşti.

VEZI ȘI: Criza apei calde, sfârșitul ADI Termo Prahova

Back To Top