Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

reparatii kalinderu busteni
Categorie: Administraţie
  • Primăria Bușteni nu a mai prelungit contractul cu societatea privată care administra pârtiile și instalațiile pe cablu de pe domeniul schiabil Kalinderu.
  • Consiliul Local a votat pentru preluarea acestuia de către administrația locală.
  • Primarul Mircea Corbu a anunțat că au fost alocate fonduri și au început lucrările pentru pregătirea următorului sezon de schi.

Primarul Mircea Corcu a demontat zvonurile potrivit cărora domeniul schiabil Kalinderu va rămâne închis în această iarnă. Edilul spune că acesta a fost preluat de autoritățile locale, fiind singura soluție ca sezonul să nu fie compromis în așteptarea finalizării unei proceduri de atribuire.

“Doresc să mulțumesc membrilor Consiliului Local care au votat cu responsabilitate, dar și cu sufletul, pentru ca pârtia Kalinderu să redevină la propriu a orașului Bușteni, astfel localitatea noastră a făcut încă un pas spre normalitate.

Totuși, o parte din consilierii locali nu a fost de acord cu această decizie, posibil neînțelegând sau neștiind că delegarea administrării domeniului schiabil către o societate privată se face prin licitație, procedura nefiind una simplă, iar licitația ar fi putut fi contestată - atunci sezonul de iarnă ar fi fost cu siguranță compromis.

Pentru că suntem transparenți, vă comunicăm că au existat mai mulți doritori care să preia contractul de administrare al pârtiei Kalinderu, oameni mult mai potenți financiar decât fosta firma care a administrat domeniului schiabil Kalinderu, însă înlocuirea societății private nu ar fi fost o schimbare reală pentru orașul Bușteni”, spune primarul orașului Bușteni.

Reparații și revizii pe domeniul schiabil Kalinderu

Edilul a mai anunțat că a fost alocată o sumă de 180.000 de euro pentru revizii, reparații tehnice, omologări și iscirizare.

“Cu toate că se desfășoară în zona pârtiei Kalinderu lucrări programate pentru rețeaua de gaze, proiectul de «Punere în siguranță conducte tronson gaze naturale zona domeniul Kalinderu», conducerea companiei TransGaz ne-a asigurat că lucrările se desfășoară conform termenelor planificate.

De asemenea, în această perioadă am reușit sa efectuăm reparații ale rețelei electrice, de gaze și canalizări. Totodată, am reușit cu succes să semnăm contractele de furnizare energie electrică și gaze naturale.

Citiți și: Un nou dosar în instanță, privind Babele și Sfinxul. Primarul orașului Bușteni: “Dreptul de proprietate NU a fost stabilit în favoarea Comunei Moroeni”

(…) În continuare se fac demersuri pentru revizia instalației, înlocuirea pieselor uzate, revizia tunurilor de zăpadă și a ratrack-urilor, bineînțeles toate aceste lucrări efectuându-se cu firme specializate. Previzionăm ca în două-trei săptămâni toate aceste lucrări să fie finalizate”, a transmis Mircea Corbu.

Potrivit primarului, după inspecțiile efectuate de specialiști, Bușteniul a primit re-omologarea pârtiilor de către Federația Internațională de Schi (FIS), până în anul 2032.

“Facem toate demersurile ca pârtia să fie pregătită pentru noul sezon de iarnă, astfel încât cetățenii orașului și turiștii să se bucure de servicii de calitate. Reamintim că toți cetățenii orașului Bușteni vor beneficia de gratuitatea transportului pe cablu în fiecare zi de luni, iar instructorii de schi vor beneficia de anumite facilități”, a mai anunțat primarul orașului Bușteni.

Foto: Facebook/ Mircea Corbu

Back To Top