Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

proiecte fonduri europene ploiești
Categorie: Administraţie
  • Primăria Ploiești a publicat, joi, o sinteză privind stadiul proiectelor pentru accesarea fondurilor europene.
  • Autoritățile locale vorbesc de 23 de inițiative în derulare anul acesta, care ar urma să atragă investiții de peste 80 de milioane de euro la nivelul municipiului.
  • Dintre acestea, pentru șapte au fost semnate contractele de finanțare.

Situația prezentată joi de Primăria Ploiești anunță că, în total, cele 23 de proiecte aflate în derulare în municipiu, implică finanțare din fonduri europene în valoare totală de 81 de milioane euro.

“Până în prezent, 14 milioane de euro au fost deja contractate de către municipalitatea ploieșteană pentru  o serie de proiecte axate pe educație, mobilitate și servicii socio-medicale. Astfel, executivul ploieștean a semnat, în cursul acestui an, contractele de finanțare pentru 7 proiecte importante cu finanțare din fonduri europene, menite să modernizeze infrastructura sistemului de învățământ și să asigure condiții optime pentru elevii și preșcolarii ploieșteni, dar și să dezvolte serviciul de transport public urban, prin achiziționarea unor mijloace de transport nepoluante, electrice, cu un grad de confort crescut pentru utilizatori, care să permită reducerea emisiilor de carbon la nivelul municipiului nostru”, se arată în comunicatul Primăriei Ploiești.

Aceste inițiative vizează modernizarea a patru școli (“Candiano Popescu”, “Florin Comișel”, nr. 13 și nr. 19), amenajarea unui teren de sport, construirea unei săli de sport, dar și modernizarea locuințelor din Aleea Cătinei nr. 3 sau înființarea unui centru comunitar integrat care să furnizeze servicii sociale și medicale pentru persoanele aflate în risc de sărăcie și excluziune comunitară.

Două treimi dintre proiectele din fonduri europene sunt în analiză

“Alte 16 proiecte investiționale, esențiale pentru dezvoltarea durabilă a municipiului nostru, au fost structurate eligibil, conform cerințelor legale în vigoare, având elaborată toată documentația necesară obținerii, de către Municipiul Ploiești, a fondurilor acordate prin programele naționale de profil.

Proiectele respective sunt axate pe obiective de investiții locale prioritare și au fost depuse, la termen, în vederea accesării finanțărilor din fonduri europene.  În prezent, acestea se află în analiză de specialitate la autoritatea finanțatoare”, se mai arată în comunicatul Primăriei Ploiești.

Precizările vin după ce au existat mai multe semnale de alarmă referitoate la anumite investiții pentru care municipalitatea riscă să piardă finanțarea de la UE, întrucât nu au nicio șansă să fie finalizate până la termenele care expiră anul viitor.

Citiți și: Andrei Volosevici, față în față cu echipa “România, te iubesc!”. Cum a evitat primarul discuția privind riscul ca municipiul Ploiești să piardă fonduri europene

 

Back To Top