Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Consiliul Județean Prahova intenționează să co-finanțeze un proiect pilot prin care campusul universitar de la Universitatea Petrol-Gaze Ploiești ar urma să fie încălzit cu energie geotermală.
  • Proiectul, în valoare de peste 1,5 milioane de euro, beneficiază de finanțare norvegiană.

 Considerată ca o alternativă pentru încălzire, energia geotermală ar putea reprezenta o soluție de viitor, în condițiile creșterii prețurilor la celelalte surse de încălzire. 

Citește și: Localitățile care vor primi fonduri, pe bază de parteneriat, de la Consiliul Județean Prahova

Un proiect pilot care vizează realizarea unui sistem hibrid de eficientizare energetică folosind energia geotermală este derulat, cu finanțare norvegiană, la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești.

 Proiectul finanţat prin mecanisme financiare SEE și Norvegia 2014- 2021 are o valoare totală de 1.594.670 euro, din care grantul acceptat este de 1.355.000 euro, iar valoarea cofinanțării este de 239.670 euro. 

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Prahova, programată luni, 31 octombrie, figurează un proiect de hotărâre prin care se dorește încheierea unui nou contract de asociere între județul Prahova și UPG Ploiești, fiind prevăzută alocarea de către Consiliul Județean Prahova a sumei de 202.300 euro, diferență până la suma totală a co-finanțării de 238.000 euro asumată prin contractul de asociere din 2020, contribuția UPG fiind de 1.670 euro.

Back To Top