Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • SC Hale și Piețe, societate aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești, intenționează să acceseze un credit în valoare de 1,8 milioane de lei, fonduri care ar urma să fie destinate pentru o serie de investiții.
  • Pe lista de proiecte figurează și întocmirea documentației pentru consolidarea Halelor Centrale, dar și lucrările de instalare a unui sistem video pentru parcarea acestei clădiri.
  • SC Hale și Piețe și-a propus și întocmirea documentației tehnice în vederea obținerii autorizației de securitate la incendiu atât pentru imobilul din strada Văleni, nr. 44, cât și pentru Piața din Malu Roșu. 

 Proiectul privind accesarea de către SC Hale și Piețe a unui credit de 1,8 milioane de lei figurează pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Ploiești din data de 31 octombrie.

Citește: Campusul de la UPG Ploiești, încălzit cu energie geotermală. Proiect cu finanțare norvegiană și co-finanțare de la Consiliul Județean Prahova

Propunerea privind accesarea creditului, se precizează în raportul anexat la proiect, a fost înaintată în contextul în care SC Hale și Piețe a propus un plan de investiții în valoare de 2.661.500 de lei, din care peste 1,8 milioane ar urma să fie acoperiți din credit, ioar restul din fonduri proprii.

Pe lista de investiții figurează și proiectul privind întocmirea documentațiilor pentru consolidarea clădirii Halele Centrale și lucrări pentru instalarea unui sistem de supraveghere în parcarea din zonă, precum și modernizarea și efectuarea de reparații la grupul sanitar de la Piața Nord. Tot în planul de investiții figurează și întocmirea documentației tehnice în vederea obținerii autorizației de securitate la incendiu atât pentru imobilul SC Hale și Piețe din strada Văleni, nr. 44, cât și pentru Piața din Malu Roșu. 

Valoarea creditului, potrivit propunerii care va fi analizată în Consiliul Local Ploiești, este de maximum 1.844.500 lei, urmând ca, în cazul în care proiectul este aprobat, suma să fie rambursată în termen de cinci ani.

Back To Top