Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tablete elevi cj prahova
Categorie: Administraţie
  • CJ Prahova a aprobat o redistribuire a fondurilor din creditul intern, pentru achitarea sumelor aferente unor proiecte din fonduri europene, până la momentul decontării acestora.
  • Banii vor fi folosiți inclusiv pentru echipamentele IT în valoare de 24.292.240 de lei, adică peste 12.000 de tablete pentru elevi, dar și laptopuri, tablete grafice, calculatoare all in one, table interactive, table interactive, videoproiectoare și ecrane de proiecție.

CJ prahova anunța în vară, la semnarea contractului de finanțare, că în cadrul proiectului vor fi dotate săli de clasă din 64 unități de învățământ, cu 12.024 de tablete pentru elevii care nu au primit anterior un astfel de echipament, tablete cu acces la Internet și cu o soluție de control și monitorizare a dispozitivului; 651 de tablete grafice pentru cadrele didactice din unitățile incluse în proiect; 714 Camere web; 734 de laptopuri pentru predare online; 372 de calculatoare all in one; 372 table interactive; 372 de videoproiectoare și ecrane de proiecție. În total, 1.460 de cadre didactice vor fi sprijinite cu echipamente (tablete sau kituri în clase).

Luni a fost aprobată redistribuirea unor sume pentru susținerea unor proiecte din fonduri europene, inclusiv cel privind dotarea cu echipamente IT a 64 de unități de învățământ.  “Tabletele au venit și trebuie să avem sursa de finanțare pentru a le plăti și a le distribui copiilor, în școli”, a declarat Cristian Apostol, vicepreședintele CJ Prahova.

“Folosim banii din credit ca să plătim mai repede pentru niște proiecte pe fonduri europene. Banii se vor întoarce, procedurile durează câteva luni”, a explicat și președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu.

Citiți și: Consiliul Judeţean cumpără mii de tablete pentru elevii din Prahova

Foto: replicaonline.ro

Back To Top