Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

lemne de foc scoli
Categorie: Administraţie
  • Aproximativ 7.300 de școli și grădinițe au centrale termice pe lemne sau sobe cu lemne pentru asigurarea căldurii în sălile de clasă,adică 42% din totalul de peste 17.000.
  • Prahova se numără printre județele cu peste 200 de astfel de unități de învățământ.

Încălzirea va fi o problemă, în contextul actual, la iarnă, și în unitățile de învățământ, indiferent dacă este vorba despre cele care folosesc lemne, gaze sau sunt racordate la sisteme centralizate.

Potrivit datelor furnizate de Ministerul Educației, la solicitarea edupedu.ro, la nivel național 17. 215 unități de învățământ cu personalitate juridică în care se asigură încălzirea cu lemne, prin sobe sau centrale termice. 228 dintre acestea sunt în județul Prahova.

Prețul lemnului a fost plafonat de Guvern la 400 de lei, dar este o măsură la care autoritățile vor să renunțe, după reacțiile venite din piață.

Citiți și: Compensări în locul plafonării prețului la lemne de foc. Guvernul revine asupra măsurilor pe timp de iarnă

“Prioritatea noastră este să păstrăm toate școlile deschise indiferent de ceea ce se întâmplă pe piața energetică. Unitățile de învățământ beneficiază de prețuri plafonate. Orice creștere de facturi nu poate surveni decât din creșteri de consum, nu din creșteri tarifare. Cu toate acestea, am solicitat condiții normale de funcționale. Din analizele noastre nu există motive de îngrijorare – dacă apar, individual, să ne fie aduse la cunoștință”, a declarat ministrul Educației, Ligia Deca, încă din prima sa conferință de presă, în contextul în care începuseră să se răspândească zvonuri potrivit cărora criza energetică ar putea determina trecerea la ore on-line.

 

 

Back To Top