Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

patinoar olimpia
Categorie: Administraţie
  • Un proiect de hotărâre privind patinoarul artificial de la Sala Sporturilor se află pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Ploiești de săptămâna viitoare.
  • Aceasta se referă la trecerea obiectivului în administrarea CSM Ploiești.
  • O inițiativă în acest sens a existat și acum două luni.

Patinoarul “Olimpia” ar putea trece, săptămâna viitoare, în administrarea Clubului Sportiv Municipal Ploiești, care are și celelalte baze sportive din municipiu. Proiectul de hotărâre se referă la patinoarul propriu-zis, tribune, clădirea din vecinătate și un teren de peste 4.000 mp.

Proiectul similar, din septembrie, nu s-a mai concretizat.

Primăria Ploieşti a redobândit oficial patinoarul de lângă Sala Sporturilor "Olimpia", în februarie 2021 – în baza unei hotărâri judecătorești, ulterior evacuând firma care a avut obiectivul în concesiune începând din 2003.

Citiți și: Primăria Ploieşti ia înapoi Patinoarul "Olimpia". Fostul administrator a fost evacuat 

Patinoarul nu a mai funcționat din sezonul 2019-2020.

Singurul patinoar funcțional al Ploieștiului este, în prezent, cel de la Parcul Municipal Vest, dar acesta potrivit doar pentru agrement, nu și pentru antrenamentele sportivilor de la secția de patinaj-viteză a CSM Ploiești și de la clubul de hochei “Olimpia” Ploiești.

Un alt proiect, de această dată al Consiliului Județean, prevede construirea unui patinoar în zona de vest a orașului.

Back To Top