Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

IMG_6267Marţi, 22 mai 2012 s-a inaugurat lucrarea  ,,Extindere şi îmbunătăţire reţea apă uzată şi staţie de eupurare” în localitatea Cornu. Instalaţia de tratare se bazează în principal pe utilizarea  unui sistem de filtrare cu flux aerat biologic pentru purificarea apelor reziduale şi include mai multe etape:filtrarea brută; staţia de pompare; filtrarea de fineţe; rezervorul primar de decantare; rezervorul de egalizare; biofiltrul; rezervorul de spălare; stabilizarea aerobică a nămolului;deshidratarea nămolului.

Investiţia face parte dintr-un proiect mai amplu ce include încă trei obiective: ,,Reabilitare reţea alimentare cu apă şi lucrări conexe pe strada Mihai Viteazu”; ,,Imbunătăţirea reţelei de drumuri de interes local – Reabilitare strada Mihai Viteazu”; ,,Dotarea aşezămintelor culturale în scopul conservării specificului şi tradiţiilor locale în comuna Cornu, judeţul Prahova”.

Proiectul finanţat din Fondul European Agricol De Dezvoltare  Rurală  şi sprijinit de Consiliul Judeţean Prahova are o valoare de aproximativ 2,5 milioane de euro. Populaţia aferentă lucrărilor propuse în proiect este de 1511  locuitori, din care 1087 în Cornu de Jos şi 424 în Cornu de Sus.

Back To Top