Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Caloriferele ploieștenilor rămân reci până mâine dimineață.
  • Reparațiile la cazanul de apă fierbinte nr. 2 de la CET Brazi se prelungesc până spre miezul nopții, din cauza noilor defecțiuni apărute.

Probele de presiune la CAF2, după reparațiile derulate pe parcursul zilei de azi, au scos la iveală noi defecțiuni care, potrivit unui anunț făcut în urmă cu puțin timp de Primăria Ploiești, "presupun schimbarea a încă 2 țevi și repararea a 5 puncte de spărturi.Echipa de intervenție estimează finalizarea lucrărilor la ora 23.00. După finalizarea acestora se va realiza o nouă probă de presiune".

Citiți și: S-au încheiat reparațiile la CAF2, dar încep probele de presiune

În aceste condiții, agentul termic va ajunge în apartamentele din Ploiești mâine dimineață.

"În acest moment se lucrează pentru remedierea problemelor descoperite după proba făcută la CAF2 în jurul orelor 15.00. Se estimează că se va ajunge spre miezul nopții cu finalizarea lucrărilor, iar apoi se face proba care sper să nu mai aducă alte bube. Oricum ar fi în seara asta suntem în frig chiar și în ipoteza în care la miezul nopții problemele s-au remediat. După cum știți e nevoie de circa 10 ore pentru căldură să ajungă în toate apartamentele din Ploiești", spune Eugen Cristescu, președintele UAP Prahova.

Update: Reparațiile se prelungesc până la ora 00.00.

 

Back To Top