Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

finanțare anghel saligny
Categorie: Administraţie
  • Ministerul Dezvoltării a anunțat semnarea a peste 50 de noi contracte de finanțare, în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”.
  • Trei dintre acestea asigură fonduri pentru proiecte depuse de localități din Prahova.

“Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat 56 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții «Anghel Saligny», în valoare totală de 481.030.662,09 lei.

Contractele semnate vizează modernizarea infrastructurii rutiere, reabilitarea unor poduri și înființarea, modernizarea sau extinderea unor sisteme de alimentare cu apă și a unor rețele de canalizare.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții «Anghel Saligny», se ridică la 513, în valoare totală de 5.335.734.294,30 de lei, a precizat ministrul dezvoltării”, se arată într-un comunicat al  MDLPA.

Valoarea totală a celor trei contracte pentru proiecte propuse de autorități din Prahova înseamnă peste 10 milioane de lei alocate, prin PNI “Anghel Saligny”, pentru:

> Extindere rețea canalizare menajeră și reabilitare rețea alimentare cu apă strada Crasna, sat Izvoarele, comuna Izvoarele – 4.254.455 de lei

> Reabilitare și extindere rețea alimentare cu apă în comuna Măgureni, județul Prahova – etapa 2 – 3.704.835 de lei

> Extindere rețea de canalizare menajeră strada Rizănești și strada Pajiștei în orașul Vălenii de Munte – 2.174.266 de lei

Citiți și: CONTRACTUL PENTRU REȚEAUA DE DISTRIBUȚIE A GAZELOR PE VALEA SLĂNICULUI A FOST SEMNAT

 

Back To Top