Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

daniel nicodim oameni de afaceri ramatuelle cci prahova
Categorie: Administraţie
  • Viceprimarul municipiului Ploiești, Daniel Nicodim, a participat, în această săptămână, la întâlnirea oamenilor de afaceri prahoveni cu reprezentanții instituțiilor deconcentrate, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Prahova.
  • Edilul punctează că a fost un bun prilej pentru “un dialog deschis și direct” între entitățile prezente, accentuând ideea că oamenii de afaceri trebuie să găsească un partener în autoritățile locale.

Daniel Nicodim a arătat că “o comunitate nu poate prospera durabil fără existența unui parteneriat corect între administrație și mediul de afaceri”, motiv pentru care, în viziunea sa, “companiile care contribuie la bugetul local prin plata taxelor și impozitelor, prin crearea locurilor de muncă și printr-o implicare socială proactivă trebuie să aibă în administrație un partener permanent deschis și onest de dialog”.

“Nu putem cere respectul și implicarea socială a mediului economic fără ca și noi, reprezentanții administrației locale la rândul nostru, să nu îl oferim în egală măsură. Numai parteneriatele corecte duc la dezvoltarea durabilă a comunității ploieștene”, a transmis viceprimarul municipiului Ploiești.

Citiți și: DANIEL NICODIM, VICEPRIMAR PLOIEȘTI: „PLOIEȘTIUL NOSTRU ESTE RENUMIT NU DOAR LA NIVEL NAȚIONAL, CI ȘI PESTE HOTARE”

Back To Top