Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

iluminat public lucrari campina
Categorie: Administraţie
  • În municipiul Câmpina au început lucrările de extindere și modernizare a sistemului de iluminat public.
  • Este unul din cele trei proiecte realizate de administrația locală, pentru acest sector.

Anunțul privind începerea lucrărilor la sistemul de iluminat public a fost făcut de primarul Alin Moldoveanu.

“Este proiectul cu fonduri europene prin POR (Programul Operațional Regional – n.r.) deblocat după ce am devenit eu primar. Contractul de finanțare l-am semnat cu ADR Sud Muntenia în 2021, valoarea fiind de aproape 1,6 milioane euro. Prin acest proiect extindem rețeaua de iluminat public cu 2,7 km, pe străzile Podului și Drumului Taberei, și modernizăm rețeaua existentă pe 26 km. Vom echipa rețeaua cu un sistem inteligent de management și control al iluminatului prin telegestiune”, a detaliat acesta.

Citiți și: CÂMPINA A LANSAT LICITAȚIA PENTRU DOTAREA SPITALULUI MUNICIPAL CU SISTEM PERFORMANT DE DETECTARE A INCENDIILOR

Contractul de finanțare cu ADR Sud Muntenia a fost semnat în primăvara lui 2021. Din fondurile alocate vor fi derulate lucrări pentru „reabilitarea, modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public stradal, astfel încât acesta să asigure satisfacerea integrală a necesităților orașului și locuitorilor săi, în condiții de maximă eficiență din punct de vedere al consumului de resurse și cu rezultate benefice în privința costurilor acestor utilități pentru populație și municipalitate. Investiția va conduce la crearea, modernizarea, extinderea și reîntregirea a peste 28,8 km de sistem de iluminat public și utilizarea a 64 de surse de energie regenerabilă, urmărindu-se scăderea consumului anual de energie primară în iluminatul public și a emisiilor de CO2, ameliorarea securității, siguranței și confortului cetățenilor pe timp de noapte, diminuarea poluării luminoase și folosirea materialelor ecologice pentru protecția mediului”, potrivit unui comunicatul transmis de ADR Sud Muntenia la momentul respectiv.

Câmpina mai are două proiecte de modernizare a sistemului de iluminat public, derulate prin Administrația Fondului pentru Mediu.

iluminat2

iluminat3

iluminat4

iluminat5

iluminat6

Back To Top