Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

parcare sinaia
Categorie: Administraţie
  • Administrația locală din Sinaia este decisă să continue cu implementarea proiectului privind construirea unei parcări supraetajate, în zona faimoasei gări din stațiune.
  • Mesajul este transmis de primarul Vlad Oprea cu o zi înainte ca în fața primăriei să aibă loc un protest organizat de mai multe organizații care contestă investiția.
  • Autoritățile se lovesc de contestatari după ce au fost nevoite deja să tranșeze povestea în instanță.

Vlad Oprea, primarul stațiunii Sinaia, a transmis, vineri, un comunicat de presă în care subliniază că autoritățile locale vor continua demersurile pentru construirea unei parcări supraetajate în apropierea gării Sinaia, în zona Aleii Caraiman.

„Proiectul Park&Ride a depăşit toate barierele de verificare ale instituţiilor statului şi instanţelor din România, chiar dacă pentru derularea acestor proceduri a fost nevoie de patru ani. Uniunea Europeană îl finanţează, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ne-a dat dreptate să îl continuăm, Comisia Naţională a Monumentelor Istorice şi-a dat acordul, iar sinăienii îşi doresc acest proiect. Este perfect legal, justificat, corect, cu toate autorizaţiile la zi. Park&Ride înseamnă un proiect unic pentru Valea Prahovei, dar şi pentru orice staţiune turistică din România. Scopul nostru este să asigurăm standardele cele mai înalte pentru turişti, atât în ceea ce priveşte accesibilitatea, cât şi protecţia mediului, având în vedere că nivelul ridicat de trafic şi poluare reprezintă o mare problemă a DN1. Toate oraşele din România au nevoie de astfel de proiecte de infrastructură!”, arată primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, într-un comunicat de presă transmis vineri.

Citiți și: MAI MULTE ORGANIZAȚII PROTESTEAZĂ SÂMBĂTĂ, LA SINAIA, ÎMPOTRIVA CONSTRUIRII UNEI PARCĂRI SUPRAETAJATE ÎN ZONA ALEII CARAIMAN

Potrivit administrației locale, proiectul parcării supraetajate „va avea un nivel de anvergură fără precedent pentru întreaga zonă a Văii Prahovei, fiind doar prima etapă dintr-o strategie amplă de transformare a centrului staţiunii Sinaia în zonă pietonală”. „Proiectul va pune în valoare inclusiv clădirile de patrimoniu din jur, Gara Sinaia şi Hotelul Caraiman urmând să beneficieze de o vizibilitate cu totul specială, prin prelungirea perspectivei asupra Parcului Dimitrie Ghica”, mai precizează sursa citată.

Punctul de vedere a fost transmis după ce mai multe organizații au anunțat că vor organiza un proiest, sâmbătă, la Sinaia, împotriva investiției care, în viziunea acestora, amenință o zonă istorică.

Parcarea ar fi trebuit să fie gata din februarie anul trecută, însă Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, în calitate de autoritate de management a proiectului, a emis, în mai 2020, o decizie de reziliere a contractului, după apariția unei anchete pe acest subiect, în presa centrală. Curtea de Apel București și apoi Înalta Curte de Casație și Justiție au dat câștig de cauză Primăriei Sinaia. Hotărârea definitivă a fost pronunțată în septembrie.

Foto: Primăria Sinaia

Back To Top