Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

foraje a3 ploiești brașov
Categorie: Administraţie
  • În mai multe puncte de pe traseul viitoarei autostrăzi care va asigura legătura între București și Brașov, prin Ploiești, au loc zilele acestea foraje prin care sunt prelevate probe de sol.
  • Rezultatele în urma analizării acestora vor fi folosite la elaborarea documentației.

„În cadrul proiectului de completare și revizuire a Studiului de Fezabilitate pentru Autostrada București – Brașov (tronson Ploiești – Brașov) se efectuează investigații de teren.

Lucrări în execuție:

  • Foraje geotehnice;
  • Investigații geofizice.

Acestea sunt necesare pentru întocmirea Studiului geotehnic, parte a documentației tehnice pentru proiectarea viitoarei autostrăzi.

În prezent, pe teren se află 5 instalații de foraj care execută investigații geotehnice pe zona cuprinsă între km. 0+000 și km. 26+500, pe raza localităților Bărcănești și Florești.

Din foraje sunt prelevate probe tulburate și netulburate pentru realizarea încercărilor de laborator geotehnic, care au ca scop obținerea parametrilor geotehnici necesari proiectării”, au explicat reprezentanții CNAIR.

Citiți și: ÎNTÂRZIERI ÎN REALIZAREA DOCUMENTAȚIILOR PENTRU A3 PLOIEȘTI - BRAȘOV. SE PREGĂTESC SANCȚIUNI

Foto: CNAIR

Back To Top