Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

finanțare pnrr digitalizare pediatrie
Categorie: Administraţie
  • Spitalul de copii din Ploiești va primi finanțare, prin PNRR, pentru „Sisteme informatice și infrastructură digitală”, potrivit unei adrese transmise de Ministerul Sănătății, după evaluarea proiectelor depuse în cadrul axei dedicate acestui domeniu.

Obiectivul proiectului pentru pediatrie, a cărui finanțare a fost aprobată, constă în „dezvoltarea unui cadru sistemic de guvernanță a datelor pentru a aborda calitatea acestora și schimbul eficient în cadrul diferitelor instituții administrative, unități sanitare, furnizori de servicii, pacienți”, după cum explică reprezentanții Primăriei Ploiești.

„Printre rezultatele proiectului se numără accesibilitatea și căutarea rapidă a informațiilor, reducerea erorilor și a întârzierilor, eficientizarea furnizării de asistență medicală prin digitalizarea spitalului și îmbunătățirea rezultatelor tratamentelor prescrise pacienților.

Digitalizarea va permite îmbunătățirea rezultatelor tratamentelor prescrise pacienților. Atunci când pacienții au acces la dosarele lor medicale și își pot urmări propriile date de sănătate, există o mai mare probabilitate ca aceștia să acorde o atenție sporită stării lor de sănătate și să solicite un tratament timpuriu pentru afecțiunile medicale. Indirect, prin tratarea timpurie sau prevenirea unor boli, pot fi reduse și costurile sistemului medical, la nivel județean sau național”, menționează, într-un comunicat de presă, sursa citată.

Citiți și: ECHIPAMENTE DE APROAPE 2 MILIOANE DE EURO, PRIN PNRR, PENTRU PACIENȚII CU INFECȚII NOSOCOMIALE DE LA SPITALUL DE PEDIATRIE PLOIEȘTI

Valoarea totală a proiectului este 2.932.886,40 lei (inclusiv TVA).

 

Back To Top