Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

proiect pnrr finantare spitalul schuller
Categorie: Administraţie
  • Proiectul „Sisteme informatice și infrastructură digitală pentru Spitalul Municipal Ploiești” a fost aprobat pentru finanțare, potrivit unei adrese transmise de Ministerul Sănătății către Primăria Ploiești.

Spitalul Schuller va beneficia de o investiție de 2.932.886,40 lei (inclusiv TVA), pentru „dezvoltarea unui cadru sistemic de guvernanță a datelor pentru a aborda calitatea acestora și schimbul eficient în cadrul diferitelor instituții administrative, unități sanitare, furnizori de servicii, pacienți”.

„Printre rezultatele proiectului se numără accesibilitatea și căutarea rapidă a informațiilor, reducerea erorilor și a întârzierilor, eficientizarea furnizării de asistență medicală prin digitalizarea spitalului și îmbunătățirea rezultatelor tratamentelor prescrise pacienților.

Digitalizarea va permite îmbunătățirea rezultatelor tratamentelor prescrise pacienților. Atunci când pacienții au acces la dosarele lor medicale și își pot urmări propriile date de sănătate,există o mai mare probabilitate ca aceștia să acorde o atenție sporită stării lor de sănătate și să solicite un tratament timpuriu pentru afecțiunile medicale.Indirect, prin tratarea timpurie sau prevenirea unor boli, se reduc și costurile sistemului medical, la nivel județean sau național”, au explicat reprezentanții administrației locale.

Citiți și: MUNICIPALITATEA PLOIEȘTEANĂ PREGĂTEȘTE CONSTRUCȚIA DE LOCUINȚE COLECTIVE PENTRU ANGAJAȚII DE LA PEDIATRIE ȘI SCHULLER

Un proiect similar va fi derulat, tot cu fonduri obținute prin PNRR, și la Spitalul de Pediatrie Ploiești.

Back To Top