Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

creșă mică râfov
Categorie: Administraţie
  • Tinerele familii din comună vor beneficia de serviciile unei creșe.
  • Obiectivul va fi construit prin programul derulat de CNI.

Creșa care va fi construită la Râfov, în satul Palanca, va avea o capacitate de 40 locuri și va fi realizată după un proiect tip al CNI.

„Investiția are o valoare estimată de cca. 11.002.363,51 lei fără TVA, va avea o suprafață construită de 1.244, 68 mp, iar în cadrul acestei instituții vor putea primi asistență de specialitate copiii cu vârste între 1 și 3 ani.

Clădirea va avea în structura sa dormitoare, camere de joacă, vestiare și grupuri sanitare, spații pentru luat masa, cabinet medical și curtea va fi amenajată cu locuri de joacă și parcuri verzi generoase.

Anunțul pentru proiectare și execuție a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice în data de 08 mai sub numărul SNC 1146189/08.05.2024, data limită până la care se pot depune oferte fiind 30 iunie 2024”, a anunțat primarul Paul Costin Cazanciuc.

Durata contractului este de 50 de luni, inclusiv perioada de garanție. Perioada de proiectare și execuție, pentru un astfel de obiectiv, este în mod obișnuit de cel mult un an și jumătate de la momentul semnării contractului.

Citiți și: LUCRĂRI MAJORE DE INFRASTRUCTURĂ ȘI DOTAREA UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT, PE LISTA INVESTIȚIILOR PROGRAMATE LA RÂFOV, ÎN ACEST AN

Back To Top