Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Femeile de origine romană care lucreaza în ţările comunitare se confruntă cu probleme grave, cauzate de maltratarea sau abandonul din partea soţilor sau a partenerilor de viaţă, care de multe ori le lasă cu grave probleme materiale şi psihice şi responsabilitatea de a-şi creşte fără mijloace materiale copiii minori.

În aceste condiţii, se impune crearea unui Centru pentru Apărarea Drepturilor Femeii în conformitate cu drepturile fundamentale ale omului prevăzute de Constituţia României şi de Constituţia Uniunii Europene.

Se impune de asemenea crearea de centre regionale afiliate organizaţiilor comunităţilor româneşti din diverse regiuni ale Spaniei: Castellon, Murcia, Andaluzia etc. Aceste centre de ajutorare vor fi susţinute de organizaţii guvenamentale şi non-guvernamentale ale ţării de origine. Femeile pot să apeleze la aceste centre şi să primească ajutor legal, atât în Spania, cât şi în România, prin asistenţă juridică şi consultanţă întru apărarea drepturilor lor legitime, în concordanţă cu sistemele juridice ale ţărilor respective şi cu sistemului juridic comunitar.
Asigurarea drepturilor legale ale acestor femei şi recuperarea lor psihologică este o datorie pe care o au instituţiile guvernamentale ale unui stat de drept, democratic şi comunitar. Ajutorul pus la dispoziţia cetăţenilor unui stat comunitar este o necesitate absolută în cazul femeilor maltratate şi abandonate care într-o ţară străină nu au la cine să apeleze.


Colaborarea la nivelul instituţiilor guvenrnamentale între cele două state comunitare, România şi Spania, este necesară în vederea coordonării eforturilor comune pentru protecţia cetăţenilor comunitari, atât din partea ţării care a primit lucrătorii şi le-a dat locuri de muncă, cât şi a ţării de origine a acestora, cu scopul acoperirii tuturor necesităţilor cetăţenilor străini în cazul şomajului, abandonului sau pierderii situaţiei familiale, mai frecvente în cazul femeilor.
Crearea unui Centru pentru Apărarea Drepturilor Femeilor din România se impune cu necesitate pentru a oferi acest ajutor. Acest centru va colabora în cele mai bune condiţii cu "Instituto de la Mujer" din Spania, care deja a oferit şi oferă ajutoare pentru femeile de origine română care se află în condiţii precare.

Centrul pentru Apărarea Drepturilor Femeilor din România aflate pe tărâm spaniol va colabora cu reprezentanţii organizaţiilor românilor din străinătate, din Camera Deputaţilor şi Senatul Romaniei în expunerea şi rezolvarea tuturor problemelor legate de apărarea drepturilor femeii prevăzute de Constituţia României.

 

Back To Top