Categorie: APH Cultural

irina sarbu jazzSărbătoarea tradițională românească a iubirii, Dragobetele, va fi celebrată la Teatrul „Toma Caragiu" din Ploiești luni, 24 februarie, la ora 18.30, printr-o sesiune de jazz dedicată îndrăgostiților.

În ultimii ani, Ziua Îndrăgostiților a fost sărbătorita de Teatrul „Toma Caragiu" în colaborare cu Asociația Jazz Forum'03 prin programarea unor concerte de jazz.
„Pentru a păstra o bună tradiție și în acest an, vă invităm luni, 24 febuarie, de la ora 18.30, la concertul «Jazz în dar de Dragobete» - o seară romantică, o invitație de nerefuzat pentru cei îndrăgostiți, fie și numai de muzică!", spun reprezentanții teatrului ploieștean.
Farmecul, talentul și personalitatea solistei Irina Sârbu vor fi puse în valoare de bandul alcătuit din muzicieni redutabili: Puiu Pascu - pian, Ciprian Parghel - contrabas, Florin Dinu – clarinet & saxofon. Vor fi interpretate piese consacrate – standarde – din sfera jazzului romantic, o muzică foarte accesibilă chiar și celor mai puțin inițiați într-ale jazzului.
Prezentarea concertului va fi realizată de către Victor Teodoru.

Biletele se găsesc la Agenția de bilete a Teatrului, tel 0244/522774.
Prețul unui bilet este de 20 de lei, iar cuplurile vor beneficia de prețul promoțional de 30 de lei.

Back To Top