Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

REMEMBER Pr. Teofil Părăianu - Pe 29 noiembrie se împlineşte o lună de la moartea Părintelui Teofil Părăianu, duhovnic al Mânăstirii Brâncoveanu, cunoscută sub numele de „Mânăstrirea Sâmbăta de Sus”.
Învăţătura părintelui, este cuprinsă în volume care tratează, pe lângă tematica dogmatică, problema contemporaneităţii şi a legăturii dintre Biserică şi societatea de azi.


"Dacă cineva face altfel decât crede, cu vremea ajunge să creadă cum face. Şi deci, dacă cineva crede în Dumnezeu şi se număra la credincioşi, dar face fapte de necredincios, acela scade în credinţă. Credinţa e cum e cultura: te ţii de ea, o ai, nu te ţii de ea, o pierzi şi pe cea pe care o ai. Cunoaştem cuvântul Domnului Hristos că celui ce are i se va mai da - celui ce are credinţa i se va da cunoştinţă - iar celui ce nu are, şi ce crede că are i se va lua - i se va lua şi credinţa care crede el că o are, pentru că va ajunge la concluzia că nu o are. Celui ce are credinţă i se va da cunoştinţă, pentru că are şi făptuire, iar celui ce nu are făptuire, i se va lua şi cunoştinţa care crede că o are, pentru că de fapt nu o are.” ("Din vistieria inimii mele”)

 

 

 

 

 

 


* Arh. Teofil Pârâianu - „Gânduri bune pentru gânduri bune”

Back To Top