Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

Concert extraordinar cu elevii Liceului de Artă din Ploieşti Marţi 26 ianuarie 2010, de la ora 19,00, în Sala de Festivităţi a Casei de Cultură a Sindicatelor Ploieşti va avea loc un CONCERT DE CONCERTE susţinut de elevii Liceului de Artă „Carmen Sylva” Ploieşti.
În program figurează lucrări de Joseph Haydn - Concertul în Do major pentru oboi şi orchestră (Solist: Alexandru Păvăloiu - clasa prof. Dănuţ Bândilă), Max Bruch - Concertul nr.1, în sol, pentru vioară şi orchestră, op. 26 (Solistă: Raluca Constantin - Prof. Adrian Ceapă),
Luigi Bassi - Fantezie din opera „RIGOLETTO” de G.Verdi pentru clarinet şi orchestră Solist: Sebastian - Prof. Elena Istrate) L.van Beethoven - Concertul nr.3, în do minor, pentru pian şi orchestră, op.37 (Solistă: Fabiola Ioniţă - Prof. univ. dr. Sanda Hîrlav Maistorovici). La pupitrul orchestrei simfonice a Filarmonicii ploieştene se va afla Maestrul Ilarion Ionescu-Galaţi.
În deschiderea concertului va avea loc lansarea Compact Discului - Broşură conţinând Integrala pieselor pentru pian solo de Paul Constantinescu, în interpretarea elevelor: Ioana Enea, clasa a XII-a, Fabiola Ioniţă, clasa a X-a, Lucia Popescu, clasa a IX-a (prof. dr. Sanda Hîrlav Maistorovici) şi Silvia Mihai, clasa a VII-a (prof. Irina Ungureanu), de la Liceul de Artă «Carmen Sylva» Ploieşti.
Prezintă: prof. dr. Ioan Mihai Cochinescu

 

Interpreţii


Alexandru Păvăloiu, născut la 4 martie 1991 în oraşul Băicoi, începestudiul oboiului în anul 2002, la Liceul de Artă "Carmen Sylva” din Ploieşti, avându-l ca îndrumător pe distinsul şi inimosul profesor Dan Bândilă, instrumentist în orchestra simfonică.


Din anul 2003 începe săparticipe cu succese remarcabile la concursuri şi olimpiade şcolare: înanul şcolar 2003-2004 obţine Premiul I la Olimpiada Naţională de Interpretare de la Ploieşti; în anul 2005, Premiul I la Olimpiada Naţională de Muzică de la Tulcea şi Premiul I la Concursul "Wolfgang Amadeus Mozart ” de la Targovişte.


În anul 2006 este distins cu Premiul I la Olimpiada de Muzică de la Slobozia şi participă la concursul ”Lira de Aur”de la Suceva, unde obţine Menţiune. În acelaşi an cântă Concertul pentru oboi de Domenico Cimarosa, alături de orchestra Filarmonicii ”Paul Constantinescu” din Ploieşti. Anul 2007 îi aduce bucuria obţinerii Premiului I la Olimpiada Naţională de la Cluj-Napoca, iar în următorii doi ani şcolari se situează pe acelaşi loc I la Olimpiadele Naţionale de la Bacău şi Bucureşti.


A doua apariţie solistică alături de Filarmonica Ploieşteană s-a concretizat în anul 2008 când a interpretat Concertul pentru oboi de Franz Krommer.
A susţinut nenumărate recitaluri în sălile de concert ale municipiului şi a avut colaborări la emisiunea « Muzicieni de azi... muzicieni de mâine... » de la Radio România Actualităţi, realizată de Rodica Sava.


Raluca Maria Constantin, născută în Ploieşti, la 5. 04. 1996, a început studiul viorii cu prof. George Sempale, iar după primul an de familiarizare cu instrumentul, a devenit eleva distinsului profesor Adrian Ceapă, concertmaestrul Filarmonicii „Paul Constantinescu” din municipiul nostru. Sub atenta sa îndrumare, Raluca a început să apară pe scenă din ce în ce mai des, susţinând recitaluri la Muzeul de Artă, Muzeul Memorial „Paul Constantinescu”, Sala festivă a liceului în care învaţă. Rezultatele muncii ei, dar şi ale profesorului care o îndrumă, nu au întârziat să apară: a obţinut, la Olimpiadele Naţionale din anii 2007, 2008 şi 2009, Premiile III, II şi, din nou, III.


Mihai Sebastian Drăgănescu, născut la 25 mai 1993 în Ploieşti, a studiat mai întâi pianul cu profesoara Grazia Cernătescu.


La absolvirea ciclului primar, elevul a manifestat interes şi afinităţi pentru studiul clarinetului, ale cărui „secrete” le pătrunde sub îndrumarea profesoarei Elena Istrate, instrumentistă în orchestra simfonică din oraşul nostru. Beneficiind de o solidă bază teoretică şi practică dobândită la clasa doamnei Cernătescu, Sebastian a făcut rapid progresele care să-i asigure succesul. În clasa a VI-a obţine Premiul I la Olimpiada zonală de la Slobozia şi Premiul III, la Concursul „George Georgescu” de la Tulcea.


Anul următor îi aduce Premiul III la Olimpiada Naţională de la Bucureşti, Premiul II la Concursul „Marţian Negrea” şi din nou, Premiul III, la Concursul „George Georgescu” de la Tulcea. În clasa a VIII-a susţine primul său concert cu orchestra Filarmonicii ploieştene şi obţine Premiul II la Olimpiada Naţională de la Cluj. La Olimpiada Naţională din anul care a urmat a obţinut Menţiune, iar la Concursurile „Marţian Negrea” de la Ploieşti şi „George Georgescu”de la Tulcea s-a situat pe locul I.


Fabiola Ioniţă, născută în Ploieşti, la 8 decembrie 1993, a început studiul pianului la vârsta de 6 ani, în cadrul Liceului de Artă "Carmen Sylva” din Ploieşti, cu profesoara Mirela Cioschi. Din anul 2003 lucrează cu profesor doctor Sanda Hîrlav Maistorovici, cadru didactic la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti.
S-a perfecţionat în cadrul cursurilor de măiestrie ale maeştrilor Lory Wallfisch şi Luciano Lanfranchi (2009).


A obţinut premii şi distincţii la: Concursul Naţional de Interpretare Muzicală «Paul Constantinescu» (2003 şi 2008); Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală «George Georgescu» (Tulcea, 2004); Concursul de Interpretare Muzicală ,,Mozart” (Târgovişte, 2005); Concursul ,,Iulia Hasdeu” (Câmpina, 2007 şi 2008); Concursul ,,Tânărul virtuoz” (Ploieşti, 2004). Participările la Olimpiadele Naţionale de Muzică în anii 2007, 2008 şi 2009 au fost, de asemenea, încununate de succese, eleva dobândind de fiecare dată premii şi menţiuni.


A susţinut recitaluri în sălile de concert ale Municipiului Ploieşti (Muzeul Memorial «Paul Constantinescu», Muzeul de Artă, Liceul de Artă, Sala «Ion Baciu» a Filarmonicii «Paul Constantinescu»), în Sala ,,Euterpe” a Universităţii ,,Spiru Haret” Bucureşti, Aula Palatului Cantacuzino din Bucureşti, Palatul Şuţu Bucureşti şi în Sala de Concerte a Parohiei Sf. Nicolae Câmpina. A participat la realizarea emisiunii ,,Ilinca Dumitrescu şi invitaţii săi”, la Televiziunea România de Mâine, prilej cu care a interpretat câteva piese din ciclul Anotimpurile de Ceaikovski. De asemenea, a fost invitata emisiunii "Muzicieni de azi... muzicieni de mâine”, realizată la Radiodifuziunea Română de muzicologul Rodica Sava.

Back To Top