Categorie: APH Cultural

afis 2 phoenix ploiestiPe 14 noiembrie, Phoenix concertează din nou, la Ploiești, de data aceasta la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu, pentru susținerea noului Spitalul de Pediatrie. Cu ocazia evenimentului, trupa va lansa și cel mai recent album, intitulat „VINO, ȚEPEȘ!".

Concertul este dedicat Fundației „Copiii Noștri", colaborare care a început în 2013, când trupa PHOENIX a concertat pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, avându-i în deschidere pe Grigore Leșe și formația Bucium.

De această dată, PHOENIX aduce în fața publicului noul album „VINO, ȚEPEȘ!", cu un fir epic impresionant, privind marii voievozi români: Vlad Țepeș, Mircea cel Bătrân, Ștefan cel Mare sau Mihai Viteazul, și un mesaj pe măsură, bazat pe versurile marilor poeți clasici români: Mihai Eminescu, George Coșbuc, Alexandru Macedonski și alții.
Noua creație a trupei este unică în peisajul muzical românesc, așa că nu ratați concertul PHOENIX de VINERI, 14 NOIEMBRIE, în PLOIEȘTI!

BILETELE SE GĂSESC LA SEDIUL SPITALULUI COPIILOR (FOSTUL SEDIU PETROM), la prețul de 65 de LEI. FIECARE BILET ACHIZIȚIONAT ESTE ÎNSOȚIT DE UN CD „VINO, ȚEPEȘ" CADOU!

VEZI AICI CARE DINTRE PRIETENII TĂI MERG LA CONCERT! 

 

Back To Top