Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

malcolm youngZiua de sâmbătă 18 noiembrie 2017 este una neagră pentru mișcarea rock. Unul dintre membrii fondatori ai legendarei trupe AC/DC, Malcolm Young, a murit la vârsta de 64 de ani.

acdc mesaj malcolm Considerat unul dintre cei mai buni chitariști ritmici din lume, Malcolm Young se retrăsese din trupa AC/DC în 2014, după ce a fost diagnosticat cu o boală gravă. Malcolm Young a înființat, alături de fratele său, Angus Young, trupa AC/DC, în 1973, intrând în istoria muzicii cu nenumărate hituri cântate într-o carieră de 40 de ani. Malcolm scria, alături de fratele său, Angus, și de vocaliștii Bon Scott sau Brian Johnson, piesele trupei, susținând partea ritmică și compartimentul de backing vocals.

Malcolm Young face parte, începând cu anul 2003, alături de membrii AC/DC, din Rock n Rol Hall of Fame. Cu o lună în urmă, pe 22 octombrie, a decedat și George Young, producătorul AC/DC și fratele mai mare al lui Malcolm și Angus.

Legendare trupă AC/DC a susținut în mai 2010 un megaconcert în București, un show incendiar cu un sunet impecabil, care a strâns 60 de mii de oameni în fața Casei Poporului. FOTO concert sursa mediafax.ro

acdc live piata constitutiei bucuresti

Back To Top