Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rebengiuc
Categorie: APH Cultural

 • Maestrul Victor Rebengiuc a anunțat că se retrage din viața publică după rolul tatălui din spectacolul cu același nume, de la Teatrul Bulandra din Capitală.
• Piesa a avut avanpremierea în acest weekend și marchează reîntoarcerea lui Victor Rebengiuc în teatrul pe care l-a slujit mai bine de șase decenii.


Cu ocazia repetițiilor pentru avanpremiera spectacolului „Tatăl”, Victor Rebengiuc dezvăluit într-un interviu pentru digi24.ro, că rolul acesta va fi cel de final de stagiune pentru Teatrul Bulandra și, totodată, pentru finalul carierei sale, starea lui de sănătate fiind fragilă. „Am 89 de ani, în curând o să am peste câteva luni 90, nu mai merge! Trupul meu nu-mi mai permite, sănătatea mea e în mare suferință, e greu. M-am luptat foarte tare în repetițiile astea ca să pot juca rolul ăsta. Sper să-l pot juca și în fața publicului de câte ori voi putea, dar nu mai vreau să mai antamez un alt rol. Gata! E ultimul rol pe care-l joc!”, a declarat actorul.
Pentru cariera sa, Victor Rebengiuc a primit, printre distincții importante: Ordinul Național „Steaua României” în grad de cavaler, dar și decorația „Nihil Sine Deo” din partea regelui Mihai I.

CITEȘTE ȘI: PICTURĂ: Gheorghe Mosorescu, despre „Universuri paralele”

Spectacolul „Tatăl”, în regia lui Cristi Juncu și scenografia Carmencitei Brojboiu, a avut avanpremiera în acest weekend, la Sala Liviu Ciulei, a Teatrului Bulandra. Alături de Victor Rebengiuc, în rolul unui tată bătrân care își caută reperele fixe, rătăcit printre percepții fluide, din distribuție fac parte: Ana Ioana Macaria, Cătălin Babliuc, Oana Tudor, Maria Veronica Vârlan și Constantin Dogioiu, titrează culturaladuba.ro
Spectacolul marchează reîntoarcerea lui Victor Rebengiuc în teatrul pe care l-a slujit mai bine de șase decenii, în care a debutat la vârsta de 24 de ani și pe scena căruia a jucat alături de mari actori precum Lucia Sturdza Bulandra, Fory Etterle, Ștefan Ciubotărașu, Clody Bertola, fiind distribuit în spectacole reprezentative, multe dintre ele semnate de Liviu Ciulei.
Sursa foto: Teatrul Bulandra

CITEȘTE ȘI: Președintele Franței vine marți în România

 

 

Back To Top