Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

repetitii poema enescu
Categorie: APH Cultural

• Joi, 16 iunie, la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești, vom asculta „Poema română”, prima piesă orchestrală a lui George Enescu.
• Din program, mai fac parte Uvertura „Fidelio” de L. van Beethoven și Concertul pentru chitară și orchestră de Dumitru Capoianu.

„Poema Română” este prima piesă orchestrală compusă de George Enescu și a fost dedicată Reginei Elisabeta a României. Prima audiție a avut loc la Paris, în ianuarie 1898, sub bagheta dirijorală a lui Edouard Colonne. După două luni, lucrarea a fost prezentată și la București, dirijor fiind însuși George Enescu. „Poema Română” va răsuna în sala „Ion Baciu” a Filarmonicii ploieștene joi, 16 iunie, în concertul care va începe la ora 19.00.
În program, se mai regăsește Uvertura „Fidelio”, singura operă lirică scrisă de Ludwig van Beethoven, o dramă în două acte, după libretul german al lui Joseph Sonleithner.
Tot joi, pe scena Filarmonicii din ploiești, va fi interpretat și Concertul pentru chitară și orchestră de D. Capoianu. La pupitrul dirijoral al orchestrei simfonice se va afla Vlad Vizireanu, alături de care va evolua Corul Filarmonicii, dirijat de Eduard Dinu. Solist va fi chitaristul Costin Soare.
Biletele, în valoare de 30 lei (întreg), 20 lei (pensionari), 10 lei (elevi/studenți) sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii și online, AICI
Concertul va fi transmis integral live pe Virtual Concert Hall iar biletele virtuale pot fi achiziționate de AICI.
Detalii și rezervări la numărul de telefon +40 726 203 744.

CITEȘTE ȘI: COMEMORARE. 133 de la moartea poetului Mihai Eminescu

Back To Top