cafeaua domnului ministru
Categorie: APH Cultural

 • În acest weekend, pe scena Teatrului „Toma Caragiu” urcă personaje amuzante, dar și actori talentați care ne spun povestea Mariei Tănase.
• Cei mici se pot bucura de o poveste incitantă și aventuri inedite.


Sâmbătă, universul plin de intrigi al lumii politice devine sursă de amuzament, într-un spectacol ce atrage atenția asupra problemelor reale ale clasei politice actuale. Duminică, artistul Marius Mihalache dezvăluie povestea Mariei Tănase, într-un spectacol-concert plin de emoție și sensibilitate. Tot în acest weekend, ne recâștigăm optimismul vizionând, alături de cei mici, o poveste incitantă și amuzantă, din care nu vor lipsi energia pozitivă și întorsăturile de situație. Iată programul complet al sfârșitului de săptămână.
Sâmbătă, 18 iunie, la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, vedem „Cafeaua domnului ministru”, o comedie satirică despre clasa politică și anturajul acesteia. Piesa expune, în mod caricatural, viciile, abuzurile și problemele de moralitate. Ne vom amuza copios pe seama unor personaje ridicole și situații comice, uneori absurde.

CITEȘTE ȘI: FOTO Patru noi autospeciale moderne, pentru dotarea ISU Prahova, au ajuns la Ploiești

Duminică, 19 iunie, la ora 19.00, în sala Teatrului Teatrului „Toma Caragiu”, vizităm o altă lume, a sentimentelor și iubirii. „Pasărea Măiastră - Tribut Maria Tănase” este o concepție muzicală de Marius Mihalache, care aduce pe scenă legenda nemuritoare a celei care a făcut cunoscut în lume cântecul popular românesc, într-un spectacol-concert în care emoția și sensibilitatea întâlnesc forța și vitalitatea care au ghidat întreaga viață a artistei.
Duminică, 19 iunie, la ora 11.00, în sala Teatrului de Animație, vizionăm împreună cu cei mici „Pecetea fermecată”. Cocoșul năzdrăvan al Contelui de Cocoșilă a înghițit din întâmplare un inel ce are puterea de a-i îndeplini posesorului orice dorință, iar doi șarlatani cu gânduri de înavuțire încearcă să pună mâna pe el. Vor reuși ei, oare, să fure pecetea fermecată?
Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

CITEȘTE ȘI: SGU: Fântână arteziană vandalizată în Bariera București

Back To Top