Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tabara dan platon
Categorie: APH Cultural

 

• Cea de-a XVI-a ediție a Taberei Naționale de Creație Plastică „Dan Platon” începe marți, 21 iunie, la Ploiești.
• Evenimentul are drept scop schimbul activ de experiență între profesioniștii artei vizuale.
• Tematica din acest an este „Ploieștiul în imaginația creatoare a artistului”.


Cea de-a XVI-a ediție a Taberei Naționale de Creație Plastică „Dan Platon” se va desfășura până pe 30 iunie. Artiștii plastici înscriși anul acesta sunt Liliana Marin – comisarul taberei, Andrei Nistor și Diana Lemnaru de care puteți citi AICI, Georgiana Tudor (București), Nada Panait (Oradea) și Maria Gliga (Târgu Mureș).

CITEȘTE ȘI: FESTIVAL. „Toma Caragiu”, premiat la Buzău/Iubește/Teatru

Organizatorii evenimentului sunt Casa de Cultură „I. L. Caragiale” a Municipiului Ploiești, în colaborare cu Uniunea Artiștilor Plastici din România, filiala Ploiești. În acest an, municipalitatea a alocat, pentru Tabăra Națională de Creație Plastică „Dan Platon”, 16.000 de lei, iar sponsorul ediției este Hipermarket Cora Ploiești.
„Tabăra Națională de Creație Plastică „Dan Platon” vizează, cu prioritate, actul cultural în domeniul artelor vizuale, fiind concepută ca un schimb activ între artiști. Specificul taberei este de pictură, iar comisarul taberei, anul acesta, este Liliana Marin. Avem invitați din toate colțurile țării, iar una dintre condițiile de desfășurare a acestui demers cultural a fost participarea a doi tineri artiști sub 35 de ani, ca o modalitate de promovare a noilor talente în domeniul artei plastice”, a declarat Marian Dragomir, directorul Casei de Cultură „I. L. Caragiale” a Municipiului Ploiești, pentru actualitateaprahoveana.ro.
„Este foarte bine că idea a continuat pentru că este un eveniment artistic important, ce aduce un plus atât în arta Ploieștiului, cât în patrimonial nostru. Fondurile au rămas aceleași de anul trecut, așa că am fost nevoiți să reducem numărul de participanți pentru a putea păstra numărul de zile pentru desfășurarea taberei, iar artiștii să aibă timp să realizeze câte două pânze care vor intra în patrimoniului municipiului. Le dorim mult succes și inspirație!”, ne-a spus Valter Paraschivescu, președintele UAP filiala Ploiești.

CITEȘTE ȘI: Zi neagră pentru cultura românească. S-a stins din viață și mezzosoprana Iulia Buciuceanu, prim-solistă a Operei Române, sora mai mică a Tamarei Buciuceanu

Back To Top