Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

teatru 20-26 iunie
Categorie: APH Cultural

 

• Săptămâna aceasta, pe scena Teatrului „Toma Caragiu” vedem un spectacol multimedia care aduce în prim-plan marile iubiri ale lui Constantin Brâncuși.
• Vineri, îi întâlnim pe Liza și Alfred, doi tineri a căror nuntă este pusă în pericol de animozitățile dintre părinți.
• Sâmbătă, cunoaștem poveștile de viață a șase cupluri care își dezvăluie, cu umor, ironie și sarcasm, problemele conjugale.


Din programul Teatrului „Toma Caragiu” nu vor lipsi nici întâmplările prin care trece Gulliver, binecunoscutul erou al lui Jonathan Swift, iar seara avem parte de o comedia de'll arte în care domnițe seducătoare și domni cuceritori provoacă răsturnări de situație amuzante. Iată detalile.
Joi, 23 iunie, de la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu” , vom vedea „Brâncuși, dragostea mea”, un spectacol multimedia inspirat de cartea cu același nume a Claudiei Motea, tradusă și publicată deja în zece limbi, ce aduce în prim-plan marile iubiri ale lui Brâncuși cu femei celebre care i-au fost muze.
Vineri, 24 iunie, de la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, ne așteaptă „Cuscrii din Tirana”. O comedie spumoasă, de neratat, în care Liza, care provine dintr-o familie de greci cu o situație financiară privilegiată, urmează să se întoarcă de la Londra însoțită de iubitul ei. Întreaga familie este entuziasmată de viitorul ginere, pe care îl consideră un lord englez, dar când aceștia îi descoperă adevărata identitate, se declanșează o serie de situații comice, care vor pune la încercare relația celor doi tineri.

CITEȘTE ȘI: FILARMONICA PLOIEȘTI. „Bărbierul din Sevilla” la ultimul concert al stagiunii

Sâmbătă, 25 iunie, de la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, urmărim „Toxic”, un spectacol magnific din care aflăm mai multe despre interiorul uman. Oamenii se atrag și se resping în multe feluri, poartă măști sau ajung să se confunde cu acestea. Spectacolul „Toxic” dezvăluie impactul pe care îl au iluziile, diferențele de percepție, amăgirile și dezamăgirile asupra relațiilor de cuplu.
Duminică, 26 iunie, de la ora 11.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, aflăm aventurile lui „Gulliver în țara lui Lilliput”. Aruncat de valuri pe țărmul unei insule de poveste după ce corabia pe care se afla naufragiază, Gulliver își face în scurtă vreme o sumedenie de prieteni, toți de înălțimea unui deget.
Duminică, 26 iunie, de la ora 11.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, vedem „Liniște, se repetă!”. O piesă cu influențe din comedia de'll arte, care aduce laolaltă domnițe dornice de măritat și domni mai juni sau trecuți de prima tinerețe, aflați în căutarea unei partenere care să le aducă stabilitate sufletească și, mai ales, financiară.
Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774 sau on-line pe site-ul teatruploiești.ro, secțiunea Program spectacole.

CITEȘTE ȘI: Scandal la Consiliul Județean. PSD Prahova contestă modul în care s-au împărțit banii între localități și anunță excluderi din partid

Back To Top