Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Mateucă
Categorie: APH Cultural
  • „De-a copilăria” este titlul celui mai recent volum al scriitorului Minel Ghiță Mateucă.
  • Lansarea volumului are loc joi, la orele 13.00, la Sala de lectură Nichita Stănescu a Bibliotecii Nicolae Iorga din Ploiești.

„… carte de versuri ȘI pentru copii (unii vor crede că NUMAI pentru copii, dar e treaba lor), scrisă dintr-o dublă perspectivă lirică: a bunicului îndeajuns de bătrân ca să poată redeveni copilul care își explorează inocența și a nepotului încă atât de innocent încât să se viseze de pe acum bătrân și să se joace de-a bunicul. Ce a ieșit… vei judeca dumneata, prietene citator!”, spune autorul. „Volumul a apărut anul acesta, în excelente condiții tipografice, la editura „Karta- Graphic”, condusă de un alt bun prieten, Paul Dan Voicu, adică acela care a întrupat într-un mod fericit viziunea grafică a lucrării imaginată de un alt bun prieten, graficianul și omul de teatru Mihai Vasile. Invitatul nostru special este un alt prieten, scriitorul Codruț Darie Constantinescu, un nume binecunoscut al spațiului cultural prahovean și nu numai! Iată, deci, o lucrare la care și-au adus obolul cîțiva prieteni foarte apropiați și colaboratori statornici de-a lungul vremii, pe care-i alătură dragostea pentru cuvîntul scris și-i unește pasiunea pentru arte, în general. Gazdă ne va fi doamna Mihaela Radu, director al bibliotecii ploieștene”, a transmis Bogdan-Lucian Stoicescu.

Citește și Lansare de carte: Florin Toma - „Tablouri văzute dintr-o parte(2)”

Back To Top