Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

olivia newton-john
Categorie: APH Cultural

 

• După o lungă luptă cu cancerul de sân, Olivia Newton-John s-a stins în locuința sa din California.
• Actrița a murit luni, la vârsta de 73 de ani, în prezența familiei.
• Vestea tragică a fost anunțată de soțul acesteia.


Olivia Newton-John a fost „un simbol al triumfului și al speranței pentru mai bine de 30 de ani”, a menționat John Easterling, soțul ei, referinde-se la lupta actriței cu boala grea. El i-a rugat pe admiratorii acesteia să respecte durerea și intimitatea familiei în aceste momente dificile.
După o luptă îndelungată cu cancerul de sân, Olivia Newton-John s-a stins împăcată, în locuința ei din sudul Californiei.
Familia a făcut un apel public pentru fani ca, în loc să îi aducă flori, să facă donații pentru organizația ei de luptă împotriva cancerului.
Actriță, cântăreață și compozitoare anglo-australiană, Olivia Newton-John a câștigat patru premii Grammy în cariera sa.
A fost o activistă energică pentru probleme de mediu și drepturile animalelor, dar s-a implicat foarte mult în acțiuni de conștientizare a sănătății și în organizații de caritate.

CITEȘTE ȘI: CNCAN: Sistemul de monitorizare a radioactivității din Ucraina nu indică depășiri peste valorile normale

Născută în Anglia, ea a evoluat inițial în cluburi și emisiuni TV. A vândut în jur de 100 de milioane de discuri în întreaga lume și a fost numită unul dintre cei mai vânduti artiști din toată lumea. Cariera ei de actorie a început cu un rol de susținere în „Funny Things Happen Down Under”. Ani mai târziu, ea a jucat rolul principal în filmul muzical „Grease”. Coloana sonoră a filmului este una dintre cele mai de succes din istorie. Colaborarea cu John Travolta pentru acest film din anul 1978 a ajutat-o foarte mult atât în cariera cinematografică, dar și în cea muzicală. Împreună au înregistrat piesa „You're The One That I Want”.
Artista a fost recompensată pentru activitatea ei muzicală cu o stea amplasată în partea de nord a Bulevardului Walk of Fame din Hollywood.
În 1992, a fost diagnosticată cu cancer de sân. Afecțiunea a intrat în remisie în urma tratamentului și apoi a suferit o recidivă în 2017. Era un avocat pentru conștientizarea cancerului de sân și a strâns o sumă semnificativă de fonduri pentru înființarea „Olivia Newton-John Cancer and Wellness Center” din Melbourne.
Fiica Oliviei Newton-John are 36 de ani și se numește Chloe Lattanzi.

CITEȘTE ȘI: Concediu de două luni pentru tați, impus prin directivă europeană. Sunt prevăzute și noi obligații pentru angajatori

Back To Top