Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

inel aur
Categorie: APH Cultural

 

• Arheologii de la Muzeul de Istorie și Arheologie Prahova au făcut noi descoperiri.
• Săpăturile din localitatea Blejoi au scos la iveală trei morminte.
• Din movilele de pământ a fost scos la suprafață un inel de bulcă din aur, prima piesă modelată din aur descoperită în tumulii din apropierea orașului Ploiești.


Câmpia din apropierea Ploieștiului era cu milenii în urmă un adevărat câmp al morților. Sute de movile din pământ (denumite tumuli) au fost ridicate de către comunitățile umane aflate la începutul epocii bronzului. Tumulii sunt monumente funerare construite din pământ în care erau îngropați oamenii acum aproape cinci milenii, după un ritual specific comunităților umane din epoca bronzului. În secolele recente aceste câmpii au fost exploatate agricol, iar în prezent devin terenuri deschise investițiilor industriale sau imobiliare.
În săptămânile trecute, o echipă de arheologi de la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova, condusă de cercetătorul dr. Alin Frînculeasa, a realizat săpături arheologice preventive în localitatea Blejoi, în apropierea zonei comerciale Jumbo-Auchan.
Au fost cercetați doi tumuli din epoca bronzului și au fost descoperite trei morminte, unul în prima movilă, alte două în cea de-a doua.
În prima movilă, a fost descoperit un mormânt atribuit unui adult de sex masculin.

CITEȘTE ȘI: VIDEO NEWS Un bărbat căutat de autoritățile britanice, pentru moartea a 39 de migranți vietnamezi, a fost prins la București

În cea de-a doua movilă, care avea înălțimea de circa 1 metru și diametrul de 30 metri, în primul mormânt de copil, a fost descoperit un inel de bulcă din aur și un bulgăre de ocru roșu, o vopsea naturală, simbol al puterii și vitalității. Este prima piesă modelată din aur descoperită în tumulii din apropierea orașului Ploiești.
În al doilea mormânt, au fost descoperite resturile a doi indivizi, dintre care unul era copil și celălalt un adult, ale cărui oase fuseseră strânse într-o latură a gropii pentru a face loc depunerii copilului înmormântat ulterior. În același mormânt, a fost descoperit un vas din lut, două mărgele din scoică și urme de cupru, menționează reprezentanții Muzeului de Istorie și Arheologie Prahova.

CITEȘTE ȘI: Consiliere gratuită oferită de ANPC, pentru persoanele care nu-și mai permit să achite ratele

Back To Top