Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

anpc datornici
Categorie: Economic
  • Consumatorii care au accesat credite, au acumulat datorii și acum nu le mai pot face față pot apela la procedura specifică, de insolvență a persoanelor fizice.
  • Aceștia pot beneficia, în acest sens, de consiliere gratuită prin Direcția de Insolvență a Persoanelor Fizice din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

Miercuri, în cadrul întâlnirii periodice a Comisiei de Insolvență la Nivel Central (formată din reprezentanți ai ANPC, ai Ministerelor de Finanțe, al Muncii și Protecției Sociale, al Justiției și Oficiului Național al Registrului Comerțului) au fost discutate condițiile actuale pe care le prevede Legea nr.151/2015 și posibilitățile amendării acesteia, în viitoarea sesiune parlamentară. Este vorba despre un demers necesar pentru ca legislația în domeniu să fie actualizată, în conformitate cu evoluția economică a momentului, astfel încât un număr cât mai mare de consumatori să poată avea acces la cele trei tipuri de proceduri.

”Dorim ca accesibilitatea procedurilor de insolvență a persoanelor fizice să fie cât mai la îndemâna consumatorilor, iar pentru aceasta și pentru alte lămuriri, îi așteptăm la sediile noastre din toată țara, pentru a le oferi consiliere gratuită și sprijin”, a declarat Ruxandra Badea, director al Direcției de Insolvență a Persoanelor Fizice

ANPC, despre condițiile în care datornicii pot opta pentru procedura prin lichidare de active

“Procedura de insolvență a persoanelor fizice reglementează situația în care datoriile persoanelor fizice pot fi reeșalonate pe o perioadă de 5 ani, cu posibilitatea de prelungire încă 1 an.

Persoanele fizice care au bunuri sau venituri urmăribile și nu se încadrează pentru procedura pe bază de plan de rambursare pot opta pentru procedura prin lichidare de active.

Persoanele fizice care au peste vârsta standard de pensionare și au pierdut jumătate sau total capacitatea de muncă, pot beneficia de ștergerea datoriei, în cazul în care valoarea acesteia este de maximum 10 salarii minime pe economie”, au informat, miercuri, reprezentanții Autorității.

VEZI ȘI: ANAF. Cea mai mare diferență dintre veniturile declarate și cele estimate este de 11,7 milioane de lei

Back To Top