Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

expoziție iorga
Categorie: APH Cultural

 

• Muzeul Memorial „Nicolae Iorga” Vălenii de Munte deschide luni, 15 august, expoziţia temporară „Universitatea Populară de Vară în timpul lui Nicolae Iorga”.
• Evenimentul face parte din programul Cursurilor de Vară ale Universității Populare „Nicolae Iorga” de la Vălenii de Munte.

Secţie a Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, Muzeul Memorial „Nicolae Iorga” Vălenii de Munte va găzdui, 15 august 2022, începând cu ora 18.00, vernisajul expoziţiei temporare „Universitatea Populară de Vară în timpul lui Nicolae Iorga”.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Culturii și Președintele Academiei Române deschid Cursurile de vară ale Universității Populare „Nicolae Iorga” Vălenii de Munte

Prin intermediul colecţiei de cărţi poştale deținută de ing. Mihai Chiroiu, expoziţia prezintă începuturile Universităţii de Vară despre care Nicolae Iorga spunea: „Am deschis aceste cursuri de vară cu scopul dublu de a trezi sufletul românesc de pretutindeni și de a schimba prin acest suflet chiar formele de stat în care trăia poporul nostru… Am fost un luptător pentru împlinirea granițelor, dar și pentru ridicarea sufletească a claselor oropsite”.

Luni, 15 august, Cursurile de Vară ale Universității Populare „Nicolae Iorga” vor include evenimente dedicate Zilei Orașului Vălenii de Munte și a Sărbătorii Sf. Maria Mare. Expoziția de la Muzeul Memorial „Nicolae Iorga” va fi prezentată de către Mihai Dumitrache, manager interimar al Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova. Evenimentul cuprinde și lansarea a două volume: „Revolta unui cobai: Miron Radu Paraschivescu – diaristul”, de Prof. dr. Petruța Stan și „Deportările din Basarbia 1940-1989”, semnat de Anastasia Balmuș.

CITEȘTE ȘI: Cine îi vrea viața scriitorului Salman Rushdie, autorul „Versetelor satanice”

Back To Top