Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

teatru
Categorie: APH Cultural

 

• Stagiunea care tocmai s-a încheiat, a Teatrului „Toma Caragiu”, a adus în Ploiești multe aplauze, multe premii și reinventarea secției de Revistă.
• În noua stagiune, suntem invitați la două festivaluri internaționale și multe piese de teatru care ne vor aduce zâmbetul și buna dispoziție.
• Iată ce ne pregătesc actorii începând cu 2 septembrie.

Stagiunea care tocmai s-a încheiat a fost, pentru Teatrul „Toma Caragiu”, ocazia de a reveni la performanță. După doi ani în care scena a fost, practic, limitată de meritul aplauzelor unei săli pline, teatrul revine în forță, lansând două festivaluri internaționale și multe surprize pentru publicul ploieștean.

Premii și aplauze pentru dramă

„Tragem linie și spunem că a fost o stagiune a revenirii, a recăpătării încrederii în faptul că faci ceea ce știi, nu că faci ceea ce poți. În această stagiune, facem ceea ce știm mai bine cu talentul actorilor și cu entuziasm. Am avut multe producții în stagiunea care tocmai s-a încheiat, am avut și multe premii cu producțiile noi. Vorbim aici de „O noapte furtunoasă”, în regia Sânzianei Stoican, care a luat, la un singur festival, trei premii din șase: pentru cea mai bună regie, pentru cel mai bun actor în rol principal și pentru cel mai bun spectacol, iar rolul premiat a fost al lui Ionuț Vișan. De asemenea, spectacolul „Toxic” care înseamnă o premieră pentru noi ca și echipă de creație. Este pentru prima dată când Teatrul „Toma Caragiu” colaborează cu Florin Piersic Jr. din postura de regizor, nu de actor. A ieșit un spectacol extraordinar, o comedie cu accente tragice, un regal pentru fiecare actor în parte pentru că este un spectacol de actorie, după ce regia lui Florin s-a terminat, a rămas un spectacol al actorilor, pentru public”, a declarat Mihaela Rus, directorul teatrului ploieștean, pentru Actualitatea prahoveană.

CITEȘTE ȘI: TEATRUL: Ploieștenii și-au amintit de Toma Caragiu

Spectacolul „Toxic” a primit, la Brașov, premiul special al publicului, după o reacție extraordinară a iubitorilor de teatru. Vineri, 2 septembrie, „Toxic” va fi jucat pe scena sălii Amfiteatru a Teatrului Național București. Prezentând poveștile de viață a șase cupluri, istoria dezvăluie impactul pe care îl au iluziile, diferențele de percepție, amăgirile și dezamăgirile asupra relațiilor de cuplu.

„Comedia „Funny Money”, tot în stagiunea trecută, un spectacol cu iz de nostalgie, în cadrul secției Dramă, a fost foarte apreciată de public. „Dă, Doamne, cântec!” este tot un spectacol nou, care ne aduce aminte de anii 70-80, cu melodii ale lui Viorel Gavrilă, compozitorul și dirijorul orchestrei teatrului ploieștean. Concertul este bazat pe un concept nou regizoral al lui Răzvan Mazilu, este un spectacol în alb și negru și ne aduce aminte de televizorul și de ecranele alb-negru, care ne aduceau atâta fericire, în trecut, în fiecare seară”, ne-a mai spus Mihaela Rus. La acestea se mai adaugă, tot de la secția Revistă, un spectacol gen commedia dell`arte: „Liniște, se repetă!”, în regia lui Cosmin Șofron.

Unic: Spectacole pentru copii între 1 și 3 ani

„Și cei mai mici se bucură de spectacole noi, pentru că primii pași ai teatrului încep de la o vârstă foarte fragedă. În această stagiune, ne-am gândit la primii pași și am prezentat publicului prima producție pentru spectatori de la un an la trei ani. Mai există un singur teatru în România care are în repertoriu un spectacol pentru vârste atât de mici. A fost o provocare și suntem încântați de faptul că părinții care au copii atât de mici au fost extrem de receptivi la acest proiect. Un alt spectacol pentru audiență generală în cadrul secției dedicată copiilor este „Ali Baba și cei 40 de hoți”, ne-a mai spus Mihaela Rus.

De la Revistă la Musical

„O noutate pentru teatrul nostru, anul acesta, a fost că, în repertoriul Teatrului de Revistă, și-a făcut loc musicalul. Asta a fost schimbarea noastră la față, pe care o raportăm la transformările care au avut loc în lumea națională a teatrului. Teatre de revistă există doar trei în țară, noi suntem unul dintre ele și pot spune, cu toată lipsa de modestie, cel mai activ. Ne-am păstrat într-adevăr profilul de Teatru de Revistă, dar i-am dat o nouă lumină, trasnformându-l în teatru musical. Dacă publicul fidel teatrului de revistă s-a regăsit foarte ușor în musical, am avut plăcuta surpriză să observăm că mulți spectactori ai teatrului dramatic au migrat și către teatrul de revistă, în cazul acesta, către musical”, ne-a explicat Mihaela Rus.

Cu ce ne va încânta viitoarea stagiune?

Teatrul „Toma Caragiu” are un proiect nou, alături de festivalurile pe care le va organiza.
„Începem stagiunea următoare cu un spectacol în repetiție, „Cântăreța cheală”, un text al lui Eugen Ionescu extrem de consacrat în repertoriul teatrelor de elită din țară și din străinătate, care era timpul să intre și în repertoriul nostru. De asemenea, urmează un spectacol concert, cel mai probabil în regia lui Răzvan Mazilu pentru că este un maestru al musical-ului”, ne-a dzvăluit directorul instituției.

Stagiunea cu numărul 73 a Teatrului se anunță una bogată în evenimente. „Avem o stagiune în care pregătim două festivalului internaționale: Festivalul Imaginario, al Teatrului de animație pentru copii și tineret, în perioada 28 septembrie -2 octombrie, și Festivalul de Teatru „Toma Caragiu”, care va avea loc în perioada 2-6 noiembrie”, ne-a mai detaliat Mihaela Rus.

STAGIUNEA 73 A TEATRULUI „TOMA CARAGIU”
PROGRAMUL 2-4 SEPTEMBRIE

Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești se pregătește să își deschidă porțile pentru cea de-a 73-a stagiune din istoria sa.

Vineri, 2 septembrie, de la ora 20.30, sectia Dramă va susține prima reprezentație din această toamnă în sala Amfiteatru a Teatrului Național București, unde va putea fi vizionată producția „Toxic”, de Bruce Kane. Șase cupluri se întâlnesc, se atrag și își oglindesc unul în celălalt rănile nevindecate, într-un spectacol regizat de Florin Piersic jr., avându-i în distribuție pe actorii Bogdan Farcaș, Theodora Sandu, Andrei Radu, George Liviu Frîncu, Nadiana Sălăgean, Clara Flores. Biletele sunt disponibile online și pot fi achiziționate AICI.

Sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 19.00, vă invităm să urmăriți, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, spectacolul „Funny Money”, de Ray Cooney, regia Ioan Coman. O comedie care tratează subiectul îmbogățirii peste noapte, această producție îi are în distribuție pe actorii Ion Radu Burlan, Clara Flores, Dragoș Câmpan, Nadiana Sălăgean, Paul Chiribuță, Karl Baker, Alin Teglaș, Iuliu Gâlea.

Duminică, 4 septembrie, de la ora 11.00, micii spectatori sunt așteptați, pentru prima dată în această stagiune, în sala Teatrului de Animație Imaginario, unde îi vor revedea pe actorii Ana Maria Orbean, Lizica Sterea, Ioana Roșu, Nelu Neagoe, Cătălin Rădulescu, în spectacolul „Capra cu 3 iezi”.

Teatrul de Revistă Majestic se va întâlni cu publicul duminică, 4 septembrie, de la ora 19.00, când, pe scena Teatrului, se va juca îndrăgitul spectacol „Sorry, Charlie”, de Troy Shearer, regia Dragoș Câmpan. O comedie plină de suspans și situații neprevăzute, cu George Liviu Frîncu, Manuela Alionte Frîncu, Cosmin Șofron, Dana Vulc, Robert Oprea.
Pentru reprezentațiile de la sediu, biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

NU RATA! CITEȘTE ȘI: Parada autovehiculelor de colecție completează Jazz on the Rooftop

Back To Top