Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

muzica nouă
Categorie: APH Cultural

 

• VEDE(M)2 este un ansamblu tânăr de artiști talentați care ne propun, în această sptămână, un nou tip de muzică la Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești.
• Proiectul se adresează în special elevilor de liceu, dar și tuturor celor care sunt interesați să asculte și să înțeleagă ce presupune acest tip de muzică.
• Ansamblul promovează lucrările camerale din creația compozitorilor români contemporani.

Vineri, 9 septembrie, de la ora 17.00, în sala „Ion Baciu”, ansamblul VEDE(M)² ne invită să ascultăm „o muzică pe care noi am început să o îndrăgim din ce în ce mai mult, anume Muzica Nouă”, după cum o prezintă tinerii artiști.

Ansamblul VEDE(M)² s-a înființat în februarie 2022 sub îndrumarea conf. Univ. Dr. Adriana Maier. Membrii formației, Emanuel Rupa (clarinet), Mădălin Pandelescu (vioară), Emanuela Benec (vioară), Valeria Răducanu (violă), Mădălina Radu (violoncel) și Daniel Dumitrașcu (pian), sunt studenți și absolvenți ai Universității Naționale de Muzică din București, câștigători a numeroase concursuri naționale și internaționale.

Proiectul „Muzica nouă românească de la discipol la maestru” se adresează în special elevilor de liceu, dar și tuturor celor care sunt interesați să asculte și să înțeleagă ce presupune acest tip de muzică.

CITEȘTE ȘI: Proiect de peste 3,5 milioane de euro pentru cartierul Pictor Rosenthal

Ansamblul promovează lucrările camerale din creația compozitorilor români contemporani, printre care:
- Dan Dediu – Essai sur le Globe Pirate
- Diana Rotaru – RED HOT
- Andrei Petrache – Sonata pentru vioară și violoncel
- Emanuel Rupa – Rhapsody in mandarin form, în primă audiție, o lucrare compusă pentru VEDE(M)² și dedicată mentorului ansamblului, Adriana Maier.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești, Liceul de artă „Ion Vidu” Timișoara, Universitatea Națională de Muzică București și este finanțat prin SAS UNMB - Societatea Antreprenorială Studențească în urma câștigării concursului de proiecte „Antreprenor la UNMB”.

CITEȘTE ȘI: FILARMONICA PLOIEȘTI: Festivalul „Clara Mărgineanu – In Memoriam”

Back To Top