Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

casatoria teatru
Categorie: APH Cultural

 

• În perioada 12-18 septembrie, Teatrul „Toma Caragiu” ne-a pregătit spectacole care se adresează tuturor categoriilor de public.
• O comedie savuroasă, o fantezie care ne prilejuiește întâlnirea cu unul dintre cele mai frumoase texte din dramaturgia secolului XX, dar și o surpriză pentru copii vor umple scenele și ne vor bucura în acest weekend.
• Iată programul complet al spectacolelor săptămânii.
 

 

Sâmbătă seară, o tânără aflată în căutarea unui soț îi întâlnește pe cei șase pretendenți ai săi, într-o comedie savuroasă ce vorbește despre căsătorie, maturitate și alegeri. Duminică seara, un spectacol emoționant, aflat la granița dintre realitate și fantezie, ne prilejuiește întâlnirea cu unul dintre cele mai frumoase texte din dramaturgia secolului XX. Tot în seara de duminică, vom putea urmări, în sala Teatrului de Animație, un spectacol ce abordează tematica educației financiare, punând în lumină schimbările prin care trec patru tineri ce întâmpină dificultăți în a-și începe viața de adult. Duminică dimineața, în sala Teatrului de Animație, cei mici pot viziona aventurile cunoscutei Alice în țara minunilor.

PROGRAMUL COMPLET

Sâmbătă, 17 septembrie, la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu” vom savura comedia „Căsătoria”. După îndelungi cugetări, Podkoliosin, un funcționar burlac din Rusia țaristă, decide că este timpul să se căsătorească și angajează o pețitoare pentru a-i găsi o soție pe măsura statutului și a averii sale. Aceasta i-o propune pe Agafia Tihonovna, fiica unui negustor bogat, care își caută și ea un soț cu o poziție socială de invidiat. Tânărul pretendent decide să o viziteze pe încântătoarea Agafia, dar descoperă cu uimire că nu este singurul dornic să o cucerească.

Duminică, 18 septembrie, la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, ne abandonăm în lumea fascinantă a piesei „Menajeria de sticlă”. Adesea numită un spectacol de memorie, una dintre cele mai jucate piese ale celebrului dramaturg american Tennessee Williams redă atmosfera Americii anilor '30, marcată de îndoieli, tensiuni și de Marea Criză economică.

CITEȘTE ȘI: TEATRUL PLOIEȘTI. Mihaela Rus: „Ne așteaptă o stagiune nouă, cu două festivaluri internaționale și multe surprize”

Duminică, 18 septembrie, la ora 11.00, în sala Teatrului de Animație, vedem aventurile lui „Alice în țara minunilor”. Spectacolul este o adaptare a celebrei povești de Lewis Carroll, într-o viziune artistică aparținând companiei Teatrul Copilăriei Buzău.

Duminică, 18 septembrie, la ora 19.00, în sala Teatrului de Animație, urmărim „Deposit”. Două cupluri se mută într-o garsonieră ca să economisească banii necesari pentru cumpărarea propriei locuințe. Toți patru știu că Londra e un oraș scump și nu oricine reușește aici. Pentru a demonstra contrariul, sunt dispuși ca, timp de un an, să își compromită viața intimă și confortul. În final, vor trebui să aleagă ce va fi sacrificat: visul de a avea propria casă sau prietenia de 10 ani dintre ei. Spectacolul este o producție a Asociației Acting Up București.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

Foto: teatruploiesti.ro – Andrei Gîndac

URMĂREȘTE ȘI: PREMIERA VIDEO ora 17:00. Mihaela Rus, directorul Teatrului Toma Caragiu, la Actualitatea LIVE

Back To Top