Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alfabetul convietuirii
Categorie: APH Cultural

 

• În perioada 30 septembrie - 2 octombrie, ne vom bucura, la Ploiești, de o nouă ediție a Festivalului „Alfabetul Conviețuirii”.
• Proiect inițiat Uniunea Elenă din România, evenimentul interetnic urmărește dialogul intercultural, respectul pentru moștenirea și obiceiurile fiecărei rase, religii și credințe.
• Peste 900 de artiști vor participa la cele trei zile de spectacole de pe Bulevardul Independenței.

Festivalul „Alfabetul Conviețuirii” este unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale din Ploiești, care, în fiecare an, atrage mii de vizitatori și reunește sute de artiști în spectacole care arată moștenirea culturală, obiceiurile și spiritul creativ al multor etnii.
Anul acesta, „Alfabetul Conviețuirii” ajunge la cea de-a IX-a ediție. Proiectul este inițiat de Uniunea Elenă din România, sub egida Administrației Prezidențiale și desfășurat în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești, Consiliul Județean Prahova, Guvernul României – Departamentul pentru Relații Interetnice și Ministerul Culturii, titrează Agerpres.

CITEȘTE ȘI: TEATRU PLOIEȘTI: Ce vedem la „Toma Caragiu” în această săptămână

Menit să încurajeze dialogul intercultural, respectul pentru moștenirea și obiceiurile fiecărei rase, religii și credințe, festivalul interetnic debutează vineri, 30 septembrie, la ora 17.00, în sala Coloanelor a Palatului Culturii din Ploiești, cu ceremonia deschiderii oficiale. Cu acest prilej, va avea loc și vernisajul expoziției „Periplu prahovean”, o prezentare în imagini a istoriei petrolului prahovean și a unora dintre cele mai vechi și atractive așezări din județ. Vom putea admira imagini rare, impresionante, din Ploiești, Sinaia, Slănic, Vălenii de Munte, Breaza, Azuga și Bușteni.

În cele trei zile de spectacole, pe scena amplasată în zona de sud a Bulevardului Independenței din Ploiești, ne vom bucura de evoluția a peste 900 de artiști din România și Grecia. Muzică și dansuri specifice, costume tradiționale fascinante ale etniilor din diverse zone ale României și din regiuni ale Eladei, și mai ales multă voie bună sunt principalele coordonate ale manifestărilor prilejuite de cea de-a IX-a ediție a Festivalului „Alfabetul conviețuirii”.
De-a lungul Bulevardului, vor fi amenajate standuri dedicate minorităților naționale unde vizitatorii vor putea aprecia cultura și tradițiile comunităților etnice din România.

CITEȘTE ȘI: FILARMONICA PLOIEȘTI: „Flacăra Prahovei” deschide Stagiunea de folclor

Back To Top