Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

film mythos
Categorie: APH Cultural

 

• Dedicat teatrului și artelor vizuale, Centrul Dramatic Mythos din Ploiești se pregătește de un nou eveniment.
• Lansarea filmului „Urme în spațiul gol” readuce în atenția publicului cercetarea, practica și studiul teatrului așa cum au fost ele realizate de către celebrul regizor Mihai Vasile.
• Fenomenul teatral devine o experiență profundă, experimentul, exprimarea, conștientizarea capătă noi valențe pentru actorul care le trăiește.

Centrul de Cercetare, Documentare și Practică Teatrală și Cinematografică Mythos sau, pe scurt, Centrul Dramatic „Mythos” aduce publicului din Ploiești o nouă experiență în ceea ce privește studiul fenomenului teatral.

Dacă până acum am fost invitați la punerea în scenă a celor mai profunde mituri, la proiecții care dezvăluie experimentul, inovația și învățarea în teatru sub geniul marelui regizor, actor și scriitor britanic Peter Brook, la filme în care arta actoriei reușește să zdruncine chiar și cele mai rigide mentalități ajungând să pună privitorul în fața propriei emoții fără blândețea vreunei mijlociri, de această dată regizorul Mihai Vasile ne invită la un nou film: „Urme în spațiul gol”.

CITEȘTE ȘI: Concurs Național pe teme istorice: „Vreau să povestesc”

Teatrul din spatele teatrului” s-ar putea subintitula acest nou film creat în studiourile teatrului nostru. Reamintind că extraordinarul dramaturg Dumitru Solomon scria într-un articol apărut în revista Contemporanul în anul 1987, după mai multe vizite la Teatrul Equinox, că „nu avem cunoştinţă că s-ar produce în altă parte din ţară ceva asemănător”.
Cu atât mai mult e bine ca „fenomenul de la Ploieşti” să fie cunoscut şi recunoscut în mişcarea noastră teatrală, pentru că el este semnificativ pentru ceea ce înseamnă o abordare modernă, novatoare a exerciţiului scenic. Filmul „URME ÎN SPAȚIUL GOL/TRACES IN EMPTY SPACE” face o uimitoare radiografie a ceea ce au remarcat la teatrul nostru, de-a lungul deceniilor, intelectuali importanți din România și din Europa, și anume cercetarea fenomenului teatral, experimentul în această artă a exprimării prin prezența omului în spatiul scenic, curajul de a aborda și altfel de căi ale comunicării teatrale și a înțelegerii rolului teatrului în lumea de azi.
Teatrul Equinox și Centrul Dramatic Mythos sunt prezente în acest film cu ceea ce publicul nu a văzut, cu ceea ce a înseamnat bucuria redescoperirii, de-a lungul existenței celor două teatre, a urmelor lăsate într-un „spațiu gol” (vezi conceptul lui Peter Brook) de câteva sute de oameni care au crezut în acest miracol”
, scrie actrița Emilia Vasile pe pagina sa dintr-o rețea de socializare.

Este o nouă provocare pentru mintea și emoțiile noastre, la care suntem invitați marți, 27 septembrie, la ora 17.00, în sala Centrului Dramatic Mythos.

CITEȘTE ȘI: ALFABETUL CONVIEȚUIRII. Trei zile de spectacole cu peste 900 de artiști din România și Grecia

Back To Top