Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

expoziție Marcel Bejgu
Categorie: APH Cultural

 

• Recent, la Galeria de Artă Ploiești, a fost vernisată expoziția de pictură a maestrului Marcel Bejgu.
• Cunoscut publicului pentru sensibilitatea peisajelor sale, pictorul ne prezintă, de această dată, noi lucrări în care lumina, tușele fine și detaliile minuțioase reinterpretează relația cu natura și dezvăluie emoții personale.
• Iată ce ne spune artistul în fața creației sale.

Expoziția de pictură semnată de maestrul Marcel Bejgu ne provoacă la noi stări liniștitoare, la solitudine și echilibrare. Culori calde, senine, peisaje de toamnă calmă, dar și lumina unor aspecte de iarnă surprinse de-a lungul călătoriilor sale, cer fără nori sau un apus tainic, flori mici cu detalii minuțioase ne arată finețea observatorului atent. Prin toate acestea, pictorul ne îmbie la o regăsire a sentimentului de bucurie interioară și ne ajută să uităm de orice tensiune imediat ce intrăm în rezonanță cu tablourile sale expuse, în această perioadă, pe simezele Galeriei de Artă Ploiești.

De unde pornesc, însă, toate aceste senzații?

Marcel Bejgu: „Expoziția de față reprezintă lucrările mele din ultimul an și jumătate, aproape doi. Am adus, de această dată, 36 de picturi cu peisaje și flori care sunt rezultatul emoțiilor personale în fața unor imagini, a unor stări de peisaj, pentru că sunt mai mult stări de peisaj. Totul este o transpunere, o trecere prin emoțiile și sentimentele mele, prin sufletul meu, tot ce vedeți reprezintă o reflexie a ceea ce am simțit în fața acestor lucruri pe care le-am interpretat și m-au impresionat”.

CITEȘTE ȘI: TEATRU: Festivalul Internațional „Imaginarium” începe mâine, la Ploiești

Criticii de artă vorbesc deja despre stilul și sensibilitatea pictorului Marcel Bejgu.

Marcel Bejgu: „Un pictor adevărat nu poate să mintă. Tot ceea ce simte, tot ceea ce trăiește pune pe pânză și, dacă el este sincer întotdeauna, atunci se formează stilul. De aceea toată lumea spune că recunoaște stilul și recunoaște o lucrare de-a mea, chiar dacă sunt printre alte o mie. Probabil că ceva din mine se regăsește acolo, pe pânză, întotdeauna, și atunci, dacă cunoști pe cineva și îl revezi de mai multe ori, atunci îl recunoști”.

Tablourile sunt foarte luminoase și ne îndeamnă către o stare de bine.

Marcel Bejgu: „Îmi place lumina, deși ea nu ar putea să existe decât dacă este și întuneric. Dar ăsta sunt, interiorul meu este pus pe pânză și, prin fiecare lucrare, transmit ceea ce am în minte și în sentimente”.

Ploieștenii sunt invitați să se bucure de expoziție până pe data de 5 octombrie.

Marcel Bejgu: „În primul rând, vreau să se știe că expoziția mea este o terapie pentru oricine și nu o spun doar eu, ci o spun toți aceia care calcă pragul Galeriei de Artă. O simt și eu, este o terapie și pentru mine, cel care creează aceste lucrări, care încerc să scot privitorul din starea nesigură și incertă pe care o trăim cu toții și care este destul de stresantă. Încerc să aduc seninătate în suflete”.

Expoziția de pictură semnată Marcel Bejgu este deschisă de luni până vineri, între orele 10.00 – 18.00.

CITEȘTE ȘI: ALFABETUL CONVIEȚUIRII. Trei zile de spectacole cu peste 900 de artiști din România și Grecia

Back To Top