Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

jazz
Categorie: APH Cultural

 

• „Nu am suficiente cuvinte de apreciere pentru toți oamenii care s-au implicat în organizarea și desfășurarea tradiționalului eveniment cultural de care toată suflarea ploieșteană este mândră”, a scris viceprimarul municipiului, Dan Nicodim, după încheierea Ploiești Jazz Festival.
• „Calitatea spectacolelor, numele importante care au binevoit să urce scenele ploieștene au încununat o ediție memorabilă”, a mai spus Dan Nicodim.

În mesajul său, viceprimarul Ploieștiului, Dan Nicodim, a subliniat atât calitatea festivalului, cât și eforturile care au dus la realizarea acestui complex demers cultural.

Ploiești Jazz Festival, cinci zile în care dragostea pentru muzică a readus speranța în oameni
Cea de-a XVII-a ediție a Ploiești Jazz Festival a repus Ploieștiul pe orbita muzicii universale. Performanța dusă la cel mai înalt nivel, oameni frumoși veniți în orașul nostru de pe mai multe continente au bucurat inimile aici, în Ploiești.
Nu am suficiente cuvinte de apreciere pentru toți oamenii care s-au implicat în organizarea și desfășurarea tradiționalului eveniment cultural de care toată suflarea ploieșteană este mândră.
Calitatea spectacolelor, numele importante care au binevoit să urce scenele ploieștene au încununat o ediție memorabilă. Ultima seară a festivalului a adus pe scena ploieșteană proiectul „By the sea of Galilee”, condus de Daphna Levy la voce, Tamir Miller la pian, Leon Habib la percuție, acompaniați de magnificul basist Răzvan Razvan Cojanu – ploieșteanul nostru. Joris Teepe Trio, format din Don Braden, la saxofon, Owen Hart Jr la percuție și Joris Teepe la bas au continuat seara minunată, încheind ediția de anul acesta.
Toți oamenii care participă la aceste evenimente sunt deopotrivă importanți și îi apreciez din toată inima. Printre sutele de persoane care au ales în aceste zile muzica de calitate, menționez că i-am avut alături, în Ploiești, pe Excelența Sa Teresa Macedo, ambasadorul Republicii Portugheze în România, E.S., Maria Laura da Rocha, ambasadorul Republicii Federative a Braziliei în România, Susanne Achilles, secretar în cadrul Ambasadei Republicii Federale a Germaniei în România, Oana Davidescu, atașat cultural în cadrul Ambasadei Republicii Federale a Germaniei în România, Loïc Meuley - atașat cultural și Director delegat în cadrul Institutului Francez din România, E.S. Siri Beate Barry, ambasador al Regatului Norvegiei în România, Mirela Støfring - ofițer consular în cadrul Ambasadei Regatului Norvegiei în Romania.
Ploiești Jazz Festival este organizat, în fiecare an, de Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești - membră a Europe Jazz Network - în parteneriat cu Primăria Ploiești, eveniment desfăşurat sub Înaltul patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române și sub egida Ministerului Culturii.
Mulțumesc tuturor celor implicați și sincere felicitări pentru momentele unice oferite! Ne revedem anul viitor!
”, a scris Dan Nicodim.

Jazz cu entuziasm și apreciere din partea artiștilor

CITEȘTE ȘI: Ploiești Jazz Festival. Ultima seară: Daphna Levy Project și Joris Teepe Trio

Prin festivalul de jazz, numele Ploieștiului a ajuns pe toate continentele. Mulți artiști au scris pe paginile lor de Facebook și Instagram despre experiența de la Ploiești Jazz Festival.

Dragi iubitori ai jazz-ului și, desigur, ai jazz-ului românesc, începând din 26 octombrie voi avea patru concerte în România, cu niște muzicieni excepționali. E vorba de pianistul grec Antonis Anissegos care trăiește la Berlin și pe care l-am cunoscut la Viena în 1990 și cu care am cântat și imprimat în toți acești ani. E un mare compozitor și un pianist extraodinar. Apoi tânărul basist(e-bass) german Oliver Litz, care a mai cântat cu mine chiar și în România, care trăiește la Koln (unde locuisc și eu de 25 de ani…) și excepționalul toboșar francez Benjamin Henocq cu care am cântat și imprimat începând din 2004! (…) Vom concerta la București, pe 27 octombrie la Festivalul de Jazz de la Ploiești, pe 28 la Cluj, apoi din nou la București, unde vom imprima acest minunat proiect „Funky Dudes”. Este un program nou cu piese „Funk&Heavy Grooves”! Aș dori să mulțumesc Ambasadei Germaniei pentru sponsorizarea proiectului și tuturor organizatorilor acestui mic turneu!”, scria entuziasmat Nicolas Simion înainte de concert, pe pagina sa dintr-o rețea de socializare.

După concertul de pe 28 octombrie, celebra Maria João a scris pe pagina ei: „Friends will be friends will be! Always! Romenia! Sunt foarte, foarte fericită!

Aseară am dirijat Orchestra Simfonică a Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești, avându-i ca soliști pe Ploiești JAZZ Trio și Sebastian Burneci. Mulțumesc organizatorilor Ploiești Jazz Festival pentru invitație și orchestrei pentru măiestrie!”, a spus dirijoara Simona Strungaru, după concert. 

Sunt emoționată să mă aflu din nou la Ploiești Jazz Festival și anul acesta. De această dată: noul meu proiect „By the sea of Galilee”, a spus și Daphna Levy pe Instagram, ca, după concertul pe scena Filarmonicii, să scrie: „Seara trecută a fost explozivă”.

CITEȘTE ȘI: Festivalul Internațional de Teatru “Toma Caragiu”. Biletele pentru spectacolele următoarei ediții au fost puse în vânzare

Back To Top