Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

director Dragoș Grigorescu
Categorie: APH Cultural

 

• De marți, Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova are un nou director.
• Dragoș Grigorescu este cunoscut publicului atât ca manager al Centrului Judeţean de Cultură Prahova, cât și prin implicarea sa în numeroase evenimente culturale din județ.

Dragoş Grigorescu ocupă, începând cu 1 noiembrie, funcţia de director al Muzeului Județean de Științele Naturii, post pe care l-a obţinut prin concurs, anunță Consiliul Județean Prahova.

Dragoş Grigorescu este absolvent al Facultății de Filosofie din cadrul Universităţii Bucureşti, unde, pe lângă licenţă, a urmat şi studii de masterat şi doctorat.

CITEȘTE ȘI: Comisia de etică a UBB: Teza de doctorat a lui Lucian Bode include „fragmente plagiate”, dar nu cu intenție

În perioada 2011-2016, el a fost director al Centrului Judeţean de Cultură Prahova şi, ulterior, s-a dedicat cercetării ştiinţifice în domeniul antropologiei la muzeul pe care îl conduce, din această lună.

Principalele proiecte culturale vizează educaţia științifică a publicului, educaţia ecologică și valorificarea patrimoniului cultural al judeţului Prahova. Însă, cel mai mult, el îşi doreşte să apropie copiii şi tinerii de tot ceea ce înseamnă natură şi misterele ei, să dezvolte proiecte interactive şi utile pe termen mediu şi lung pentru noua generaţie, şi nu numai.

Detalii despre muzeu şi secţiile sale AICI.

CITEȘTE ȘI: Stephen King critică dur intenția lui Elon Musk de a pune un abonament lunar de 20 de dolari pe verificarea Twitter 

Back To Top